calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…”

SILIKONI I TANGE U KRUPNOM PLANU: Iva Grgurić objavila vrući video!

Objavio: RHT
18/06/2023 8:00 PM

Iva Grgurić, pobjednica rijaliti programa Zadruga, nedavno je postala predmet komentara na društvenoj mreži Instagram zbog svog posljednjeg snimka.

Iva je, kako su mnogi primijetili, izgledala spektakularno nakon plastičnih operacija koje je sprovela na svom licu i tijelu koristeći novac osvojen kao nagradu u pomenutom rijalitiju.

Na snimku koji je objavila, Iva se nalazila na luksuznoj jahti, obučena u izuzetno malen kupaći kostim koji je dodatno isticao njenu vitku figuru. Pratioci su komentarisali da Iva “dobro počinje” dok je pozirala okrenuta leđima, a potom se okretala, izvijala i demonstrirala svoje zanosno tijelo, duge noge i silikonske grudi.

Nekadašnja voditeljica je zatim pokazala kako se graciozno izvija dok leži na palubi jahte. Međutim, ova gesta izazvala je kontroverze među njenim pratiocima, koji su priminetili neobičan izgled njenog tijela. Neke osobe su čak komentarisale da su joj “ispala rebra” zbog načina na koji se izvijala, dok su druge izrazile nezadovoljstvo što se Iva više fokusira na snimanje i promovisanje svog izgleda umjesto da se posveti drugim stvarima.

Iva Grgurić je uvek bila otvorena po pitanju plastičnih operacija koje je obavila kako bi postigla savršenstvo po svojim merilima. Ipak, ova poslednja reakcija na Instagramu pokazuje da će uvek biti onih koji će kritikovati njene odluke i način na koji koristi svoju popularnost.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS