calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SILEDŽIJA PRETI: “AKO UĐE BULIĆ, GOTOVA SI” Zvezdan uputio stravične pretnje Ani!

Objavio: RHT
27/02/2023 1:00 PM

Celo dešavanje ispratio je i Aca koji je u više navrata potvrdio da želi u rijaliti.

Odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić svakog dana šokira javnost, a kako je njen bivši partner Aca Bulić u više navrata rekao, postoji mogućnost da im se i on pridruži na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Foto: Printscreen YouTube

Prema pisanju medija, Zvezdan je na jeziv način uputio pretnje svojoj bivšoj supruzi Ani, i to sve zbog potencijalnog ulaska Bulića.

– Ako nastaviš s ovim, kunem se ubiću te, ako uđe Bulić, gotova si. Šta ti misliš da sam ja glup, da ne kapiram kako ga u šiframa zoveš da uđe. K*rvo raspala, nemaš pojma šta će se tada desiti ako ga budem video na vratima – urlao je Zvezdan na bivšu partnerku, koja čeka svojih pet minuta.

Celo dešavanje ispratio je i Aca koji je u više navrata potvrdio da želi u rijaliti, te priznao najdublje emocije prema Ani i otkrio da nikada ne bi naslutio da ona trpi nasilje.

Foto: Printscreen Youtube

– Da, ušao bih u “Zadrugu” ako bi to njoj pomoglo. Ona je neko moj, to je moja Ana, ja bih život dao za nju, a ne ušao tamo. Ona je moja prva ljubav, moje nešto dečačko i čisto. Smatram da svaka žena treba da ima zaštitu i verujem da muškarci koji vole znaju o čemu pričam. Ne znam, ne verujem da bi Zvezdan smeo nešto da uradi, a ja bih samo ušao da zaštitim Anu, što ću svakako i uraditi – rekao je Bulić u “Novom jutru”.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS