calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu

“SHVATILA SAM DA OD ČEKANJA NEMA NIŠTA” Konačno se oglasila Bebi Dol! Poslije priče da teško živi napravila ovaj potez!

Objavio: RHT
11/07/2023 6:50 PM

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, bila je jedna od glavnih tema u javnosti u proteklom periodu kada je objavljeno da je viđena kako dolazi po hranu u narodnu kuhinju.

Potom su se pojavile priče da odlazi u London kod prijatelja kako bi se sklonila na neko vrijeme iz Beograda, a sada se konačno i ona oglasila. Ali, povod za to nisu aktuelne priče o njoj koje smo pomenuli, već objavljivanje CD-a!

U izdanju Mascoma objavljeno je rezidanje njenog duplog studijskog albuma „Čovjek rado izvan sebe živi”. U pitanju je, kako navode iz ove izdavačke kuće, jedinstveno LP izdanje na providnim vinilima za koje se smatra da je „kolekcija koja je promijenila svijet”. Album je masterizovan i grafički izmenjen i na njemu se nalazi 12 pjesama koje su obilježile 20. vijek. Bebi Dol je otpjevala numere Marvina Geja, Stonsa, Bitlsa, Džejmsa Brauna…

– Mislim da nisam originalna, jer ako se sjetite devedesetih shvatićete da je neponovljivi Brajan Feri započeo cijelu stvar, kada je izveo paradu pjesama koje su obilježile njegov život. Svi, počev od Sinatre do Bona, radili su to. Muzika koju su napravili Bitlsi, Stonsi, Hendriks, Prins pomjerila je cijelu planetu. Proteklih deset godina željela sam da napravim ovakav album, ali sticajem nesretnih okolnosti, nisam. Onda sam shvatila da od čekanja nema ništa.

U novembru prošle godine imala sam divan koncert u Ateljeu 212. Napravili smo sekstet koji čini kompletna postava Big benda – bubnjar Pera Radmilović, basista Bata Božanić, pijanista Ivan Aleksijević, gitarista Goran Potić, trubači Strahinja i Nemanja Banović, a prateće vokale pjevala je Jelena Glišić. Odmah poslije toga zvali su nas u Zagreb, gdje smo izazvali ogromno interesovanje medija i imali odličan koncert. To su čuli ljudi iz kuće Mascom koji su me zvali da za njih uradim album – kazala je Bebi Dol.

Pjevačica je, dakle, odlučila da se posveti svom primarnom poslu zbog kojeg je i postala poznata početkom osamdesetih i da svoju publiku obraduje hitovima, makar i ovim obrađenim.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS