calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

SEVERINU ŽELE PROTJERATI IZ HRVATSKE NAKON SRAMNOG POTEZA! Komentari na društvenim mrežama su brutalni

Objavio: RHT
28/08/2024 11:58 AM

SEVERINU ŽELE PROTJERATI IZ HRVATSKE

Hrvatska pjevačica Severina Vučković, poznata po brojnim izjavama protiv Srbije, privedena je na granici na informativni razgovor.

SEVERINU ŽELE PROTJERATI IZ HRVATSKE/Foto: ATA Images

Prema informacijama, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve osobe čije izjave državni organi procijene kao sporne.

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severini je dozvoljen ulazak u Srbiju, međutim, ona je ipak odlučila da se vrati u Hrvatsku, ali tu nije kraj.

Severina je napala vlast u Srbiji, ali ova njena skandalozna izjava izazvala je negodovanje i kod Hrvata, koji nastavljaju brutalno da je kritikuju na mrežama, dva dana nakon sramnog poteza na granici.

Foto: printscreen

Mnogi joj poručuju da joj u Hrvatskoj nije mjesto, te da je dno i da ode tamo gdje je i planirala, a neki idu toliko daleko da žele da je protjeraju zbog njenog ponašanja.

Čitajte i STANISLAV KROFAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI? ZADAO BRUTALAN udarac! Ovaj PRIZOR za Maju neće biti prijatan?

Nedavno je u svim medijima osvanula vijest o raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Bivši partneri, nisu se oglašavali o ovoj temi. 

– Najveći zaj*b u životu je poigrati se sa ženom koja još samo iz aviona nije pala. Pa ustala – pisalo je u objavi.

Ni Stanislav nije ostao dužan i prećutao na Majine indirektne poruke. Naime, on je, takođe, na svom Instagram profilu poslao jaku poruku. Za koju pratioci na društvenim mrežama misle da je upućena Maji.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS