calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala

Severina objavila dvije nove pjesme: Poslušajte kako zvuče “Pravda za ljubav” i “Nebo”

Objavio: RHT
04/07/2023 2:57 PM

Severina je danas objavila još dvije nove pjesme “Pravda za ljubav” i”Nebo” koja je duet sa Sandijem i KIMMV.

Nakon što je objavila prve dvije nove pjesme s novog albuma “Sorry”, naslovnu pjesmu “Sorry” te “Metak”, a koje su u samo sedam dana pogledane 1,8 miliona puta te tako zavladale Jutjub trendingom, Severina je danas objavila još dvije nove pjesme: “Pravda za ljubav” te “Nebo” feat. Sandi i KIMMV.

I dok je “Pravda za ljubav” prava ženska energična pjesma, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali čuti kako zvuči nova verzija “Neba”, pjesme koja je obilježila devedesete.

‘-Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama. ‘Nebo’ je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Poslušajte kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu. Filip Miletić je, kao producent ovog dueta, stvarno ‘razvalio’, kako se kaže u narodu, a ja napokon mogu javno pričati o tome, jer vjerujte – nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome- izjavio je Sandi Cenov.

Osim pjesme “Nebo”, autor muzike, teksta i aranžmana i za pjesmu “Pravda za ljubav” je Filip Miletić, ujedno kompozitor i muzički producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje reditelj Nemanja Novaković.

S takoreći A strane Severininog novog albuma, publici još preostaje čuti i pjesmu “Sto stepeni” koju je snimila s L’Amiral, čija se premijera također očekuje ovog mjeseca.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS