calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku

BIVŠI MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ PORODICU KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Pogledajte kako izgleda sestra Tonija Bijelića

Objavio: RHT
27/06/2024 7:00 PM

Sestra Tonija Bijelića

Nakon vijesti da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode, o suprugu folk zvijezde se proteklih nekoliko mjeseci saznalo neusporedivo više nego za 24 godine trajanja njihovog braka u kojem su dobili dvoje djece.

Sestra Tonija Bijelića/ATAImages

Do javnosti su stigle informacije i o luksuznoj vili koju posjeduje na hrvatskom primorju, kao i da mu je otac Ante bio bogati poduzetnik.

Činjenici da se posljednjih mjeseci nalazi u žiži medijskog zanimanja doprinio je i sam Toni. Naime, on je postao izuzetno aktivan na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje novosti iz svog privatnog života.

Upoznajte sestru Tonija Bijedića

Tako je sada pokazao i kako izgleda njegova sestra, no njen identitet je i dalje misterij.

‘Moja sestra’, napisao je Toni dodavši emotikone crvenih srca te pjesmu ‘Unstoppable’ što u prijevodu znači ‘Nezaustavljiv/a’.

Profil na Instagramu joj je zaključan, nema čak ni profilnu fotografiju kao i nijednu objavu te nula pratitelja. Ona prati tek 95 ljudi među kojima je i Toni, pa je ovime jasno dala do znanja da i dalje želi ostati anonimna i izvan vidokruga javnosti.

Za razliku od njega, Dragana Mirković u svakoj prilici s ponosom govori o rodnom Kasidolu, roditeljima, kao i sestri Dušici s kojom je oduvijek bliska.

Pročitajte i: “MILION PUTA SE OPEČEM I RAZOČARAM” Usred MEDIJSKOG RATA Dejana i Cara, oglasila se Aleksandra Nikolić.

Filip Car je gostovao u emisiji “SHOWBLIZ” kada je ugostio bliznakinje Miljanu i Nevenu Arsić u Crikvenici. Tada je žestoko potkačio Dejana Dragojevića. CIJELU EMISIJU GLEDAJTE KLIKOM OVDJE.

This image has an empty alt attribute; its file name is FBED8465-54F8-4AB8-A2ED-038C3E451ECC-768x575-1.jpeg

Foto:Hypetv/youtube printscreen/zadruga official

Nakon nekoliko dana bliznakinje su uradile intervju sa Dejanom Dragojevićem kako bi objektivno dobile obje strane priče. Budući da se izjave Cara i Dejana ne slažu. Čak su i totalno suprotne.

Dejan je u intervjuu žestoko uzvratio Caru, a tokom dana se oglasila i Aleksandra Nikolić.

Naime, spekuliše se da su Aleks i Car raskinuli nakon njegovog gostovanja u emisiji “Showbliz” budući da su se otpratili sa društvenih mreža.

Ovo je šokiralo mnoge, s obzirom da je Filip dobio samo riječi hvale kada je govorio o svojoj kćerki Leoni Car. Ali i partnerki sa kojom je dobio nasljednicu, Aleksandri Nikolić.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS