calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lukas DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA U SOMBORU! PRESTAO DA PJEVA i pustio samo publiku – od riječi do riječi znaju SVAKI HIT (VIDEO) HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Od vrelih izdanja muškarce oblio znoj, hot tijelo ostavlja bez daha! (FOTO) Đoković iz olimpijskog sela objavio fotografiju s dvojicom hrvatskih sportista MENSUR AJDARPAŠIĆ SE SKINUO! Pokazao čime raspolaže i šokirao sve! (FOTO) OVO JE MEMU NAJVIŠE ZABOLJELO? Elmedin oštro proziva, a snimak koji sad puštamo otkriva najveću tajnu! Je li ovo najpodlija mobilna aplikacija ikada “REKAO MI JE DA GA ČEKAM U WC-U I DA BUDEM TIHA!” Janjuš pokušao da SAKRIJE od kamera, ali ONA je priznala SVE DA LI STE ZNALI? Značenja boja olimpijskih krugova i njihova simbolika Otvaranje Olimpijskih igara: Cerić i Pezer ponosno iznijeli zastave BiH “PRIZNAJEM, BILO MI JE TEŠKO” Melina priznala kako joj je bilo pred kraj braka sa Harisom i iznijela šokantne detalje “STOJAN JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Planirali smo djecu” Reperova bivša BLOKIRANA svuda, a sada otkrila SVE DETALJE odnosa “Išla sam mu pred kuću” Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu

Za njom je uzdisao cijeli svijet: Šeron Stoun novom fotkom “zapalila” mreže

Objavio: RHT
26/07/2024 3:30 PM

Šeron Stoun ponosno je objavila fotku na kojoj pozira u brushalteru i bez trunke šminke.

Šeron Stoun (66) je tokom višegodišnje karijere snimila veliki broj uspješnih filmova, ali svaki put kada se spomene njeno ime, svi pomisle na bijelu, mini haljinu i famozno prekrštanje nogu u trileru “Niske strasti”.

Foto:Printscreen/Instagram

Slavna glumica i 32 godina kasnije izgleda negovano i lijepo, te joj i mnogo mlađe koleginice zavide. Nakon toples fotki koje je podijelila, sada je ponosno pokazala svoje pravo lice. Šeron je na svom Instagramu objavila fotku bez trunke šminke i oduševila sve.

Šeron Stoun ponosno je objavila fotku na kojoj pozira u brushalteru i bez trunke šminke.

Pozirala je u ležernom izdanju. Nosila je široke pantalone i brushalter, dok je na licu imala samo naočare za vid. Šeron Stoun objavila sliku na kojoj nema trunku šminke

IZVOR: INSTAGRAM/SHARONSTONE/PRINTSCREEN

 Komentarima se nije nazirao kraj, a mnogi su pisali da su za nju godine samo broj.

Pogledajte kakva je “pred kamerama”:

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Zaštita od sunca, hlora i morske vode: Evo kako njegovati kosu u ljetnim danima

Odabir šampona

Lijepa kosa počinje pravim odabirom šampona, a za suhu kosu najbolji su izbor oni na bazi makadamije, ulja jojobe i nektara plave agave, koji hrane vlasi i vraćaju joj vlagu. Također, kosu treba prati dva do tri puta sedmično, sve češće od toga je dodatno isušuje i oštećuje. Učestalo pranje kose skida zaštitna ulja s vlasišta, pa vlasi brže pucaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS