calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada

Serija hapšenja na graničnim prijelazima u BiH

Objavio: RHT
10/06/2024 3:59 PM

Serija hapšenja na graničnim prijelazima

Na području Bosanske Gradiške/Gradiške uhapšen je državljanin Turske nakon što je utvrđeno da je Interpol Ankara raspisao potjernicu za njim. Zbog krivičnih djela povrede koje uzrokuju smrt, ubistvo bez predumišljaja, ubistvo i zločin protiv djece.

Serija hapšenja na graničnim prijelazima / Foto: Granična policija BiH

Serija hapšenja na graničnim prijelazima / Foto: Granična policija BiH

Serija hapšenja na graničnim prijelazima

Ovo lice, čiji su inicijali C.M.E, predat je službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na prelazu Hum, prilikom ulaska u BiH, slobode je lišeno lice inicijala Š.P. jer je ustanovljeno da je Policijska uprava Bijeljina raspisala potragu za njim zbog otmice.

Ovaj državljanin Crne Gore predat je službenicima Policijske uprave Foča.

Na aerodromu Sarajevo uhapšeno je lice čiji su inicijali B.Ž. jer je utvrđeno da je Interpol Beograd raspisao potjernicu za njim zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Ovaj državljanin Švedske kontrolisan je na letu za Istanbul, a predat je službenicima Sudske policije Suda BiH.

Pripadnici jedinice Granične policije BiH Trebinje lišili su slobode lice D.P. za kojim je MUP Republike Srpske raspisao potragu za njim zbog krivičnog djela krađa.

Ovaj državljanin BiH kontrolisan je na prelazu Zupci i predat službenicima MUP-a Republike Srpske.

Sarajlija poginuo u tunelu Salakovac

Pročitajte i: Sarajlija poginuo u tunelu Salakovac: Saobraćaj se i dalje odvija naizmjenično jednom trakom (VIDEO).


stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Salakovcu kod Mostara smrtno je stradao 66-godišnji Sarajlija B.H.

Sarajlija poginuo u tunelu Salakovac / Foto: PVJ Mostar
Foto: PVJ Mostar

Sarajlija poginuo u tunelu Salakovac

Tu informaciju potvrdio je Ljudevit Marić, portparol Uprave policije MUP-a HNK.

On nije mogao kazati u kojem se vozilu nalazio smrtno stradali, jer, kako je pojasnio, još nisu kompletirane sve informacije nakon uviđajnih radnji.

Kako nezvanično saznajemo, smrtno stradali muškarac je iz vozila Škoda Octavia…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS