calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

ŠERIF KONJEVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE: “Pišu da sam seljak i konj, a voljeli bi makar jedan dan da su konj kao ja”

Objavio: RHT
01/11/2023 9:30 AM

Pjevač narodne muzike Šerif Konjević osvrnuo se na komentare na društvenim mrežama i prozivke svojih sunarodnjaka.

foto: instagram

Šerif je rodom iz Bosne i Hercegovine, ali njegova adresa stanovanja je i Minhen. 

 Iako ovdje imam sve što imam, tamo mi je nekako bolje, drugačije je. Volim zakon, a tamo to postoji. Moj sin obožava da bude ovdje – rekao je pevač koji je sa suprugom godinama u skladnom braku, a ne krije da mu njena podrška mnogo znači. 

– Kod nas je sve u dogovoru i sjajno funkcionišemo. Nekad je bilo da muškarci vode glavnu riječ, ali toga više nema. Ne želim nekome da budem kapa. Kod nas je sve harmonija, i ja svakome u životu savjetujem da dobro razmisli prije nego što uđe u odnos, da li su jedno za drugo. Kod nas nema ljutnje, neko je voda, neko vatra – kaže pevač o kome se godinama svašta pričalo.

foto: instagram

– O meni svašta pričaju, misle da sam ovakav, onakav, postoje raznorazne priče. Kažu da me poznaju, a evo ja kažem da me ne znaju. Jer da me znaju, ne bi tako pričali. Ne bih ja mogao da pjevam pjesme koje pjevam i budem ono što jesam da sam takav kakvim me predstavljaju.

Kako tvrdi, većina negativnih komentara dolazila je upravo iz rodne Bosne. 

– Pišu da sam seljak, konj, a meni je drago kad me tako nazovu. Oni bi voljeli makar jedan dan da su konj kao Šerif Konjević. Meni to ne smeta, smeta mi što ne vode računa o svojim životima.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS