calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i …

Sergej o drami sa suprugom: Ovo je samo skretanje pažnje s Harisovog slučaja

Objavio: RHT
27/10/2024 1:30 PM

Sergej o drami sa suprugom: Ovo je samo skretanje pažnje

Glumac Sergej Trifunović ranije ove sedmice prijavio je suprugu Isidoru zbog porodičnog nasilja.

Sergej o drami sa suprugom: Ovo je samo skretanje pažnje /Foto: instagram

Mediji u Srbiji danima su izvještavali o njihovoj porodičnoj drami.

Isidora je, navodno, deportovana u Hrvatsku, nakon što je osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji.

Minulih dana bura se stišala, mada nema novih jasnih informacija u vezi sa tim u kakvom su sada odnosu Sergej i Isidora.

Oni su se vjenčali ranije ove godine, a glumac se poslije skandala već nekoliko puta oglasio na svom Instagram profilu.

Stigao je i da se našali.

Objavio je fotografiju – montažu navodne izjave Harisa Džinovića, čiji je razvod od supruge Meline mjesecima bio tema broj jedan u šoubiz svijetu.

“Ovo sa Sergejem je samo skretanje pažnje s mog slučaja”, pisalo je na fotografiji – ispod Harisove slike.

Izgleda da duhovitost ne napušta Sergeja ni u teškim trenucima.

Čitajte i POČELO ODBROJAVANJE DO STARTA RIJALITIJA “IMANJE” Saša Mirković: Gledaćete ono što do sada niste imali priliku! “Mi želimo da širimo ljubav, a ne mržnju”

Osnivač i vlasnik Hype porodice Saša Mirković odradovao je danas armiju pratilaca koji sa nestrpljenjem očekuje start novog rijaliti programa “Imanje”.

– Svi objekti na Imanju su renovirani i spremni da ugoste učesnike najslobodnijeg, najprirodnijeg, najtoplijeg, najodgovornijeg… rijaliti programa na Svijetu. – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu, te dodao i ovo:

– Gledaćete ono što do sada niste imali priliku da gledate jer mi želimo da širimo ljubav, a ne mržnju. Da pokažemo da smo radnici, a ne neradnici. Da naši učesnici imaju osjećaje za ljude, drugove i društvo u cjelini, kao i prirodu i životinje. A da mi kao produkcija nećemo iz njih da izvlačimo zlo nego dobro i da ćemo to da propagiramo. Zdravi i srećni bili. Do gledanja…

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS