calendar

Nedelja 11. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BH Meteo upozorava: Upućen važan apel stanovnicima BiH MAJA NAPRAVILA STANISLAVU HAOS U HOTELU! Sve procurilo javno, a onda Krofak brže bolje obrisao! ŠOKANTNO! DRAGANA MIRKOVIĆ I ACA LUKAS NAPRAVILI POPIS STANOVNIŠTVA U VELIKOJ PLANI! Dvije najveće muzičke zvijezde zajedno zapjevale njihov zajednički duet SKANDAL! RIJALITI UČESNIK UHVAĆEN NA GOMILI: Vrela akcija nasred kluba, prisutni šokirani (FOTO) Nikad ga ne biste prepoznali: Ovako je Desingerica izgledao bez tetovaža i s kosom IMA LI KRAJA VRUĆINAMA: Evo šta kažu meteorolozi do kad će trajati toplotni val MILICA PAVLOVIĆ DRASTIČNO PROMIJENILA IZGLED! Do sada u ovakvom izdanju nije viđena, evo šta je uradila! “NE MOGU DA VJERUJEM” Jelena van sebe zbog Miljane i Ivana, njena drugarica raskrinkala u kakvom je stanju! NOVA JANJUŠEVA OBJAVA POSVEĆENA BRATU KIDA DUŠU! Poručio mu da još uvijek sanja da su zajedno! (FOTO) Ovo je najsretniji znak zodijaka: Saznajte da li ste baš vi rođeni pod sretnom zvijezdom TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA NOVOM OBJAVOM! Pjevačica nosi trakice umjesto kupaćeg, malo toga ostavlja mašti! (FOTO) Strašna nesreća u Hrvatskoj: Rampa trajekta priklještila mornare, ima mrtvih Dizni najavio brojna iznenađenja, otkrio i naziv filma Avatar 3 Seli se Emina Jahović! A evo i gdje se nalazi luksuzna vila POLICIJA INTERVENISALA ZBOG SLAĐE LAZIĆ! Ovaj incident će je skupo koštati, evo šta je uradila! (FOTO) Vaterpolisti Srbije pobijedili Hrvate i odbranili titulu olimpijskih prvaka

Seli se Emina Jahović! A evo i gdje se nalazi luksuzna vila

Objavio: RHT
11/08/2024 4:30 PM

Seli se Emina Jahović!

Emina je dugo razmatrala ovu odluku, a da je ovo najbolje rješenje za nju, presudila je njena muzička karijera

Emina Jahović. Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović riješila je da ove godine promijeni svoj život iz korijena, a jedna od prvih odluka koje je donijela na tom putu je preseljenje iz Turske u Srbiju, piše Kurir.rs.

Kako saznaje Kurir od izvora bliskog pjevačici, pop zvijezda je odlučila da veći dio svog vremena odsad provodi u svojoj novoj luksuznoj vili u Novom Pazaru, u koju će se preseliti iz Istanbula, a koja je skoro u potpunosti završena.

Izgled vile. Screenshot / Paparaco Lov

Emina je dugo razmatrala ovu odluku, a da je ovo najbolje rješenje za nju, presudila je njena muzička karijera, koja će joj u predstojećem periodu biti prioritet.

– Nova Eminina vila u Novom Pazaru, koju je ona sagradila za svoje sinove i sebe. A poslije razvoda od Mustafe Sandala, jedna je od najlepših nekretnina u tom dijelu Srbije. Gotovo je identična onima koje gledamo u turskim serijama. Vrijedi nekoliko miliona i ona ju je gradila u potpunosti po svom ukusu. Angažovala je najbolje srbijanske i turske arhitekte kako bi sve izgledalo onako kako je zamislila. Iako je više puta rekla da sebe više ne vidi kako živi u Beogradu ili Pazaru. Već tamo gdje su njena djeca. Tokom rada na novom albumu i uređenju vile shvatila je da je za nju najbolje da joj baza bude baš tu, u njenom rodnom gradu.

Seli se Emina Jahović!

Njoj je cilj da se s novim pjesmama vrati na estradni vrh, pa će joj biti lakše da putuje odatle nego iz Istanbula. Ona je ovdje u Srbiji pronašla i odličnog ortopeda, koji će joj pomoći oko rehabilitacije. Sobzirom na to da je u posljednje vrijeme imala velikih problema s povredama tetive i meniskusa – priča sagovornik Kurira, pa dodaje:

– Sad slijedi unutrašnje uređenje doma. Emina će birati najbolji mogući namještaj koji može da se nađe na tržištu. U ovoj kući imat će sve što joj treba, ali naravno da to ne znači da se više neće vraćati u Tursku. Živjet će na dvije adrese, možda je tako najbolje da se kaže. U Turskoj je također njen dom, djeca su joj tamo. Gotovo je sigurno da će i Javuz i Jaman dolaziti u Srbiju, koju obožavaju – završava izvor.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS