calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GREŠKA ŽIVOTA! Matora se odlučila na DRASTIČAN KORAK nakon RASKIDA s Anitom: Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAO ANABELU I GAGIJA: Objavio ovaj video i sve pokazao! SKANDAL (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE “Halo, jedeš ko životinja. Nemoj mljackati!” FATIMA LJUTA KO PUŠKA (VIDEO) EKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO: Aneli uhvaćena VAN KARANTINA (VIDEO) Navijači “Zmajeva” jednoglasni: “Barbarez nas je vratio na tribine, rezultat je sada u drugom planu” SVI DETALJI O LUNI ĐOGANI! Niko nije znao ovo o njoj i njenom porijeklu! “Umjesto da me uče, ponižavali su me” POTRESNO OBRAĆANJE ANELI: Sa ovom se opraštamo ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Bolje je danas biti dobar majstor, nego doktor! (VIDEO) Film s Emirom Hadžihafizbegovićem u glavnoj ulozi nominovan za Oskara BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU NAKON SAHRANE BORE ČORBE! POTPUNO UNIŠTENA MIONA JOVANOVIĆ! Pukla bruka, Ša u transu! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima najviše voli kljukušu! Elmedin napravo jelo koje se jede na kraljevskom dvoru (VIDEO) “Čovjek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podijelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU! Poznat identitet: Policija traga za migrantom koji je sinoć ubio Sirijca u Bihaću Preminula olimpijka koju je partner polio benzinom i zapalio POTRESNA SCENA, BORINOJ ŽENI POZLILO! Kada je vidjela ovaj prizor, jedva je ostala na nogama

Selena Gomez se upisala na listu milijardera: Evo od čega je najviše inkasirala, a nije ni muzika ni gluma

Objavio: RHT
07/09/2024 2:30 PM

Selena Gomez se upisala na listu milijardera

Ono što u svjetskom šou biznisu nazivaju “trostruka prijetnja”, Selena Gomez (32), podjednako je uspješna kao pjevačica i glumica, ali i producentkinja. Ali to nije sve, jer je kao preduzetnica postigla ogroman uspjeh. Selena je sad među najmlađim milijarderima u SAD.

 Selena Gomez zarada Foto: Instagram

Njena ukupna vrijednost procijenjena je na 1,3 milijarde dolara. Iako je prvenstveno poznata kao pjevačica i glumica. Najveći dio njenog bogatstva dolazi od mejkap brenda Rare Beauty, koji je lansirala 2020. godine.

Selena Gomez se upisala na listu milijardera

Prema Time-u, Rare Beauty kozmetika je “najprodavaniji brend u poznatom lancu kozmetičkih radnji i dostupan je u 36 zemalja”. Nastavlja da zarađuje sve više novca. Prošle godine je najpopularniji proizvod njenog brenda bilo tečno rumenilo od 23 dolara.

Njeno bogatstvo djelimično potiče i od glume, kojom je počela da se bavi još u djetinjstvu. Dobro zarađuje i kao pjevačica s hitovima poput “Calm Down” i “The Heart Wants What It Wants”. Takođe, bivša djevojka Džastina Bibera bavi se mentalnim zdravljem preko platforme Wondermind, i na Instagramu je treća najpraćenija osoba s 424 miliona pratilaca.

Nova ljubav  

Selena je u decembru prošle godine potvrdila da je u vezi s Benijem Blankom šest mjeseci, a tada ga je nazvala “nečim najboljim” što joj se ikad dogodilo, i izjavila da se prema njoj ponaša “bolje nego bilo koje ljudsko biće na ovoj planeti”. Inače, Selena i Beni poznaju se godinama jer su sarađivali s J. Balvinom i Tejnijem na pjesmi “I Can’t Get Enough” iz 2019.

Beni je sve iznenadio bizarnim pedikirom koji praktikuje na svojim stopalima, a jednom prilikom imao je iscrtane i kisele krastavčiće, koje inače Selena obožava.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Mondo/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS