calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos OVAKO MOŽETE KUPITI KARTU ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona “S NJIM SAMO STRESOVI I ŠOKOVI” Stanija hitno reagovala zbog Asmina, ne može da vjeruje šta je uradio! Olimpijski tim Bosne i Hercegovine spreman za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Parizu Zemljotres pogodio područje Hercegovine Epidemija morbila ne miruje: Infektologe i pedijatre najviše brine jedna stvar MILJANA KULIĆ U LUDNICI!? Nije na moru!? Pojavila se šokantna prepiska koja otkriva detalje (FOTO) USIJAO SE INSTAGRAM ZBOG FOTOGRAFIJE HANE HADŽIAVDAGIĆ: Pozirala kao od majke rođena SUOČAVANJE ASMINA SA RADNICOM KOJA JE VRIJEĐALA STANIJU I NJEGA: Upao u prodavnicu, nastao neviđeni haos, Hype televizija ekskluzivno na licu mjesta (VIDEO) Užas u Srbiji: Muškarac polio ženu alkoholom, pa zapalio Ona je najseksepilnija sportistkinja Olimpijskih igara 2024. (FOTO) Bh. olimpijke saznale rivale na džudo turniru: Cerić ima šansu za medalju, Samardžić čeka težak posao VIKEND HOROSKOP: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju

Selektor Barbarez poslao poruka saradnicima i navijačima: Uvijek neko, nešto, negdje, ali previše je ovdje ljubavi

Objavio: RHT
26/07/2024 11:15 AM

Selektor Barbarez poslao poruka

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez oglasio se porukom na svom Twitteru. Istakao je da nikad neće odustati od pokušaja unaprijedi situaciju u našem fudbalu.

Foto: NSBiH

Selektor Barbarez poslao poruka

Tom prilikom pozvao je svoje pomoćnike i saradnike Emira Spahića, Ninoslava Milenkovića, Sašu Papca, Zlatana Bajramovića, Mirka Hrgovića i Kenana Hasagića, kao i navijače, da ga slijede na tome putu.

“Uvijek turbulentnih vremena ima, uvijek stvari koje razočaravaju, uvijek neko, nešto, negdje. Ali i previše je ovdje energije, ljubavi, volje, želje za boljim sutra. Mi idemo dalje ukorak, i Emir i Nino i Sale i Zlaja i Mirko i Keno i ja i vi svi, nadam se”, napisao je Barbarez.

Podsjetimo, na jesen našu reprezentaciju očekuje nastup u elitnom rangu Lige nacija. Prvi rival izabranicima Sergeja Barbareza u Ligi nacija bit će selekcija Nizozemske kojoj ćemo gostovati 7. septembra.

Već tri dana kasnije, 10. septembra, naša selekcija će ponovo na gostovanje, ovaj put selekciji Mađarske. Ujedno će te dvije utakmice biti jedine u septembarskom prozoru.

Prvu domaću utakmicu u Ligi nacija igrat ćemo 11. oktobra protiv Njemačke, a tri dana kasnije ugostit ćemo i Mađarsku.

Njemačka i Nizozemska

Ligu nacija ćemo okončati u novembru kada ćemo prvo 16. gostovati Njemačkoj, a onda tri dana kasnije u posljednjem kolu ugostiti Nizozemsku.

Pročitajte i: Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen.


Fudbaleri Sarajeva
 remizirali su sa Spartakom iz Trnave rezultatom 0:0 prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige, zbog čega će bordo tim žaliti.

Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”/Foto: avaz.ba

Sarajevo je tokom cijelog toka susreta bilo znatno bolji rival i slovački klub može biti sretan zato što nisu utakmicu završili s nekoliko golova u svojoj mreži.

Već u petoj minuti je bordo tim zaprijetio. Nakon velike greške u odbrani, Kjeremeh (Kyeremeh) je zaobišao golmana, ali njegov udarac nije bio najbolji i igrači Sparataka su uspjeli izbaciti to s gol-linije.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS