calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića

SEKSI STARLETA! STANIJA U DONJEM VEŠU PROVOCIRA SVOJIM ATRIBUTIMA!

Objavio: RHT
07/12/2021 12:00 PM

Stanija je pozirala u ogledalu, samo u donjem vešu koji više otkriva nego što pokriva.

 

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević raspametila je sve provokativnom fotografijom na koju niko nije ostao ravnodušan.

Stanija je pozirala u ogledalu, samo u donjem vešu koji više ističe i otkriva nego što pokriva.

Tračice, perje i mašnice koje su pokrile njene grudi opčinile su njene obožavatelje, a pogled na njenu vitku figuru i njen najpoznatiji atribut, zadnjicu, izazvao je lavinu reakcija.

https://www.instagram.com/p/CXGlZsttcs_/?utm_source=ig_web_copy_link

 

“Bomba si!”, “Sve ćeš da nas ubiješ ovakvim slikama”, “Ribetina”, “Odlično izgledaš”, “Nema ti ravne”, “Baš si zgodna”, “Nemaš mane”, “Ova slika vredi milione”, neki su od komentara.

Podsetimo, Stanija je odlučila da se skući u Rumi zajedno sa dečkom Markom Markovićem u luksuznom pentahusu od 120 kvadrata za koji je iskeširala oko 150.000 evra.

U stanu dominiraju bele boje, kuhinja je već gotova, ugradni plakari sa svetlom su na mestu, a tu je i kamin, sijaset kristalnih lustera i svetiljki, ali i ogledala od poda do plafona u skoro svakoj sobi.

IZVOR: TELEGRAF.RS/hypebih.baS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS