calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO) Ultraekskluzivno! Milica se posvađala sa Terzinom porodicom?! Policija na terenu! “TVOJA KĆERKA JE I MOJA KĆERKA!” Jodžir poslao Darku Laziću nezaboravnu čestitku povodom rođenja djeteta, pa sve objavio javno! (FOTO) Sultan Elmedin zakukao: Vrijeme je da se preselimo u Sarajevo, ovo je postalo naporno! ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica natjerala da je ostavi!? Milica odlučila da jednom za sva vremena ušutka Terzu! Ovo je baš nisko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima ljuta zbog provokacija: Šta vi znate, ja kuham iz ljubavi… SLIJEDI ŠOK ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?! Spomenula i svoj odnos s Matejom DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU? Prevara za Ginisa: Zaposlila se u 16 kompanija, a nikada se nije pojavila na radnom mjestu Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici Šta se dešava s vašim organizmom ako pretjerano konzumirate so TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema?

Seka Aleksić donirala novac za ljude u poplavljenim područjima

Objavio: RHT
07/10/2024 12:30 PM

Seka Aleksić donirala novac

Mnoge poznate ličnosti odazvale su se apelu za pomoć Bosni i Hercegovini usljed razarajućih poplava koje su odnijele mnoge živote te uništile brojne domove.

Seka Aleksić donirala novac

Jedna od njih je i pjevačica Seka Aleksić, a na društvenoj mreži “X” jedan od korisnika oduševio se njenim humanim gestom.

– Aleksić je danas donirala novac za pogođene poplavama u Bosni i Hercegovini. Uvijek je među prvima kada je nekome potrebna pomoć, ta žena je zaista zaslužila sve najljepše u životu – naveo je ovaj korisnik.

Podsjećamo, poplave, klizišta i bujice pogodile su dijelove Bosne i Hercegovine. Usljed čega je bilo više žrtava, a za nestalim osobama se još uvijek traga.

Pročitajte i: “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini.

Legendarna pjevačica Mira Škorić oglasila se javno putem Instagrama. Kako bi dala podršku porodicama nastradalih i unesrećenim ljudima u poplavama u Bosni i Hercegovini.

Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM
Foto:Instagram:miraskoric/yt:hypetvbih

Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM

Moje misli i molitve su uz tragično stradale i njihove porodice. Kao i sve one koji se bore s teškim prirodnim nepogodama. Koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.” – napisala je Mira Škorić.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS