calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dinamo se obrukao na startu Lige prvaka, izgubili su 9:2 od Bayerna! Zola ima djevojku! Dok trudna Miljana očajava u rijalitiju, on uživa sa partnerkom u Švicarskoj Saobraćajna nesreća u centru Sarajeva: Hitna pomoć odvukla povrijeđenu ženu “UNAKAZIO SE, SKROZ JE IZOBLIČEN” Nevjerovatna transformacija bivšeg rijaliti takmičara, više ne liči na sebe! Ipak je Janjuš kralj rijalitija! Ovo kako je dočarao Aneli i Mateja ulazi u anale! KĆERKA MELINE I HARISA BEZ BLAMA! Spušta helanka, oblizuje se sva znojava i snima grudi! MIONA TRUDNA? Kum iz zatvora sve otkrio, a KOD OVOG ASTROLOGA je tražila istinu BOLESNO! ANĐELA ĐURIČIĆ slala GOLE FOTOGRAFIJE na više od 10 BROJEVA! Sve je namješteno! GASTTOZZA guraju, a Aneli čeka upute PRODUKCIJE! Vrijeme je za bebe? RASKINULI MIMA I GRUJA! Sve odzvanja od njihove svađe, pljušte prijetnje i uvrede, učesnici u šoku! Ciklon stigao i u Italiju: Peskara pod vodom ŽENI SE ADAM ĐOGANI! Slavlje u Luninom domu, pokazao vjerenicu od koje zastaje dah, zaprosio je u Italiji (FOTO) OVO SE KRIJE! ŠTA DEŠAVA SA MILJANOM?! HAOS TRENUTNO! KOGA SE BOJI? Preminula teniska legenda zaslužna za čak 24 Gren slema Dušica Jakovljević u velikim životnim problemima? Ovo je njen PROPALI ŽIVOT! Sergeju Trifunoviću poslije PRIVOĐENJA u Hrvatskoj ODUZET PASOŠ! Traži se 30 DANA ZATVORA i NOVČANA KAZNA, a evo kako je VRIJEĐAO POLICAJCE!

Šefica slavi 32. rođendan, ovako je izgledala kao djevojčica: Imate li predstavu o kome je riječ?

Objavio: RHT
17/09/2024 4:15 PM

Šefica slavi 32. rođendan

Svečano je u domu Ivane Knoll.

Hrvatska influenserka, navijačica i di-džejka slavi 32. rođendan.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Knoll se tim povodom oglasila na Instagramu.

Za divno čudo, izostala je njena provokativna slika, jedna od onih na koje su pratioci navikli.

Ovog puta je birala sliku iz djetinjstva, na kojoj vidimo bebu Ivanu dok se brčka u kadici.

Ivana je sama sebi čestitala novi broj.

“Sretan rođendan ovoj šefici! Želim da zahvalim za još jednu uspješnu godinu! Živjeli”, napisala je Knoll u opisu slike.

Čitajte i Goca Tržan ogorčena: Ivan nije zaslužio da ga udaraju i vrijeđaju! Te osobe su dno dna, žao mi je mog djeteta što gleda!

Goca Tržan je emotivno progovorila o nedavnom incidentu u kojem je njen bivši suprug, Ivan Marinković, bio meta fizičkog i verbalnog napada. Pjevačica, iako već dugo nije u dobrim odnosima s Ivanom, osudila je nasilje i iskazala zabrinutost za dobrobit njihove zajedničke kćerke.

„Ivan nije zaslužio da ga udaraju i vrijeđaju, bez obzira na sve što se dogodilo između nas. Te osobe koje su to uradile su dno dna. Najviše mi je žao našeg djeteta koje mora gledati i slušati o ovakvim stvarima,“ rekla je Goca, vidno potresena.

Naglasila je da, iako njih dvoje više nisu zajedno, nasilje nikada nije rješenje. „Moja kćerka zaslužuje da odrasta u miru i da zna da su konflikti mogući, ali da se rješavaju riječima, a ne nasiljem,“ dodala je Goca. Ova situacija još jednom je podsjetila na važnost zaštite djece od negativnih uticaja konflikata roditelja.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS