calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

DANKA ILIĆ VIĐENA SA RUMUNKAMA?! Ovo su najnovija saznanja

Objavio: RHT
31/03/2024 1:40 PM

Saznanja o Danki

Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan. Kako prenose mediji jedan od pravaca istrage vodi ka mogućnosti da je dijete oteto i da se već nalazi u nekoj od zemalja Evropske unije.

Foto: Facebook/printscreen Ivana Ilić
Foto: Facebook/printscreen Ivana Ilić

Djevojčica Danka je viđena u pratnji dvije Rumunke u Beču.

Saznanja o Danki

Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

Kako prenose, intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju djevojčice.

Pregledan je i tunel od 4,5 km. Očekuje se i pregled svih vodovodnih i kanalizacionih sistema koji vode do Borskog jezera. Urađena je i rekonstrukcija kretanja majke i male Danke dana kad je djevojčica nestala.

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala u naselju Banjsko polje, ušla je u šesti dan.

Zasad nema ni pomaka ali ni preciznih informacija kako je nestalo dijete, ona ima samo dve godine. Nestala je na porodičnom imanju nedaleko od Bora.

U trenutku nestanka, malena Danka imala je kosicu vezanu u repić, ljubičaste pantalonice, cuclu i maslinasto zelenu šarenu jaknicu. Malena ima smeđu kosu i smeđe oči a visoka je oko 85 centimetara.

Tužilaštvo je, uzimajući u obzir činjenicu da je majka posljednja imala kontakt sa djevojčicom, naložilo detaljno forenzičko vještačenje njenog telefona.

Inače, potraga za malom Dankom ne posustaje.  Banjsko polje vrvi od policije a u potragu su uključeni i helikopteri. MUP koji su nadletali Banjsko polje i oblast oko tog naselja.

Policija je pretražila samu okolinu kuće, zatim tunel, podzemne kanale i šahtove, kao i okolnu šumu. Ali nisu pronašli nijedan trag koji bi ukazao na to da se dete u nekom trenutku i tu obrelo.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS