calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem Političar obećava: Odričem se plate zarad pravoslavne crkve i džemata!

SAZNALA IZ NOVINA: Iva Grgurić brutalno iskrena, “Ne želim da detetu fali ono što je meni”!

Objavio: RHT
15/01/2023 11:00 PM

Grgurićeva je podelila utiske sa rođendana drugarice i progovorila o biznisu u Dubaiu.

Foto: Printscreen Instagram

Rijaliti učesnica Iva Grgurić otkrila je da li je u drugom stanju kao i to da li planira dete sa svojim izabranikom Nemanjom Petoševićem.

Naime, Grgurićeva je podelila utiske sa rođendana drugarice i progovorila o biznisu u Dubaiu.

– Tu sam u ženskom društvu u Zagrebu, prepričavamo događaje od sinoć, jer smo slavili rođendan drugarice. Oko mene su uvek lepe žene. Posao u Dubaiu ide kako treba, upravo se dogovorimo kada ćemo ići, tamo je i dalje lepo vreme – navela je ona.

Iva je otkrila i da nije u drugom stanju, te da želi da se posveti detetu u potpunosti.

Foto: Printscreen Instagram

– Premijerno sam i ja saznala iz novina, nisam ni znala da sam trudna, nije istina naravno. Daleko od toga da ne bih volela, ali nova je veza, želim da budem sigurna da je taj muškarac taj koji će biti otac mog deteta. Nemam pojma da li je na dobrom putu, nema ga, skriva se. Dete je stvarno nešto što je bitno, što je smisao života, da sam srljala već bih imala jedno, ali ne želim da ga zakinem za nešto što je meni falilo u mladosti – priznala je Grgurićeva u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Podsetimo, Nemanja je iz Beograda i radi u porodničnoj firmi na Novom Beogradu. Izvor blizak paru je za Kurir ispričao da je reč o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslediti biznis. Iako ima mogućnost da uživa u novcu koji porodična firma zarađuje, Nemanja ipak svakog jutra ode na posao i bude tamo do uveče, radi zajedno sa radnicima.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/espreso.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS