calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi

Savo Perović progovorio o nestašlucima mame Blondi: “Molio sam je da se ne otvara profil na Onlifansu”

Objavio: RHT
11/02/2024 3:30 PM

Javnosti je poznato da je Suzana Perović Blondi, majka pjevača i nekadašnjeg zadrugara, Save Perovića, otvorila profil na sajtu za odrasle.

Savo je za “Alo!” svojevremeno ispričao kako se protivi majčinoj odluci.

– Moja majka je u javnost dospjela zbog svoje energije i pojave. Ona je realno rođena da bude mim, za***ancija i sprdnja za ljude. Ona uživa u tome i nikada ne miruje, jer ona je stvarno takva. Shvatila je da narod voli budale i shodno tome se ponaša – započeo je Savo i dodao:

– Život sa takvom majkom nije bio težak. To zna da bude naporno, ali u najtežim situacijama ona se uvijek izborila osmijehom i energijom. Blondi je odlična majka, ali je u suštini konzervativna. Uprkos tome što se skida, pjeva, ona je sasvim drugačija. Svi smo je pustili, njena energija je takva i morala je da eksplodira. Ona bi voljela u rijaliti, ali ja ne bih volio i smirio sam je da mi sada ne vuče fokus sa moje priče – kazao je i otkrio šokantnu anegdotu koju je imao sa mamom.

– Blondi je željela da ima i “Onlifens”, ali sam je molio da ne radi to. Onda sam razmislio da se već skida na Instagramu i stvarno sam se pitao zašto to ne bi naplaćivala. Naravno da ne bih volio da moja majka bude skroz gola, ali ako se već slika u kupaćem kostimu i tangama, zašto to ne bi radila na specijalizovanoj platformi?! Ako smatra da je to za nju dobro, ja nemam ništa protiv. Ona je mene rodila i ja ne mogu da joj komandujem šta će da radi u svom životu – rekao je tada Savo.

– Od Zadruge sam dobio prepoznatljivost, a to sam i hteio. Nemam etiketu rijaliti igrača, jer sam tamo bio iskren. Ne smeta mi kada neko kaže: „To je onaj iz Zadruge“. Tamo sam zaradio novac. Za 10 mjeseci sam zaradio između 10.000 i 20.000 eura, isti novac za isto vrijeme zaradim i kada pjevam, a ovdje sam sve dobio na gomili – rekao je pjevač za “Alo!”.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS