calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi

Šta treba napraviti kad nestane struje? Kada god ostanete bez električne energije prvo ovo uradite

Objavio: RHT
21/06/2024 5:59 PM

Savjeti stručnjaka za energetiku

Savjeti stručnjaka za energetiku/ Foto: index.hr

Šta treba napraviti kad nestane struje? Kada god ostanete bez električne energije prvo ovo uradite
Nakon današnjeg nezapamćenog nestanka struje u čak tri države oglasio se Nenad Kurtović. Inače penzionisani stručnjak za energetiku, koji je pojasnio što bi u takvim situacijama trebali napraviti potrošači.

“Prije svega isključite bojlere i klima uređaje”

“U ovakvim situacijama jedini pravi savjet je svim potrošačima, a naročito kućanstvima, da se isključi sve što nije potrebno raditi, prije svega bojleri i klima uređaji”, rekao nam je Kurtović.

“Mogu ostati raditi hladnjaci, ni elektronika nije problem poput televizije i radija, ali sve drugo je potrebno isključiti jer se vrlo lako može dogoditi, ako je uzrok bilo preopterećenje, da se opet ponovi isto”, zaključio je Kurtović u kratkom razgovoru za Index.

Čitajte i JULI 2024. NAJSTRASTVENIJI ZA PET ZNAKOVA HOROSKOPA! Slijede sudbonosni susreti, mnogi će upoznati pravu ljubav

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa mogu da upoznaju ljubav svog života u julu 2024. godine!

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine najavljuje velike promjene. “Najnežniji” mjesec u godini, zbog prolaska Venere kroz Raka u sekstilu do Marsa u Biku, može da donese šansu za nezaboravan susret! Od 1. do 6. jula 2024. godine na nebu će se formirati jedan od najromantičnijih tranzita godine – sekstil između Venere u Raku i Marsa u Biku, koji tradicionalno donosi harmoniju u odnosima i flert.

Za mnoge znakove horoskopa ovo može da postane sudbonosni period, jer će 4. jula biti mlad Mjesec u Raku, koji simbolizuje emocionalnu udobnost i želju da se uđe u vezu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Index.hr/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS