calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!” “DEČKO IMA OZBILJNE PROBLEME” Anita razvezala jezik nakon raskida, priznala sve o Anđelu: “Prošla sam sve i svašta” Najbolja prijateljica Bojane Barbi otkriva njen plan veze sa Karićem: Ona zaslužuje najbolje JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Glumica sve iznenadila novim slikama IZ NOĆNOG PROVODA (FOTO) Janjuš tješio Milicu, najcrnje popljuvao Terzu, a zajedno ulaze u petak? Milica kroz suze! Italijan u podrumu pronašao sliku Pabla Pikasa vrijednu šest miliona dolara Fatalni Elmedin otvoreno o novim prijateljicama: Moji savjeti produžavaju život! Zašto infarkt sve češće pogađa mlade? Krema djeluje poput filera: Popunjava bore i vraća licu volumen Kada je najbolje vrijeme za seks? Zemljotres pogodio BiH SKANDALČINA! Sofija ozvaničila vezu sa Terzom i obratila se trudnoj Milici! BRZO STIGAO ODGOVOR FIFA kaznila legendu, Eto javno kritizirao dijeljenje pravde

Šavija pokazala dosad neviđene fotke stravičnih povreda, pa zajecala: “Smrskana sam, ne mogu da spavam”

Objavio: RHT
26/08/2023 4:00 PM

Nataša Šavija,mučki prebijena starleta, uključila se uživo u lajv na društvenoj mreži TikTok, gdje je kazala da zbog traume noćima ne spava.

Šavija je, naime, 1. maja zadobila teške tjelesne povrede, kada joj je slomljena jagodična kost i izdeformisano lice, a za prebijanje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak.

– Ja neću da me žalite, ali ne daj Bože da se nikome ovo desi. Ne mogu da spavam jer sanjam svašta. Moja porodica i ja smo u agoniji. On je meni smrskao kost. Ulazim u četvrti mjesec od incidenta i vi me pitate da vam objasnim zbog čega mi je polomio pola face – govorila je u suzama starleta, a zatim pokazala uznemirujuću fotografiju povreda nakon incidenta.

Pored nasilja koje je pretrpiela, tema “lajva” bila je u predstojeća “Elita”, a kako se naširoko pisalo da je Osman Karić dobio ponudu da uđe u pomenuti rijaliti. Natašini pratioci su je savietovali da mu se pridruži.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS