calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija Stanje na požarištu na Bjelašnici pogoršano, zatražen angažman helikoptera OSBiH “ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio ANĐELA U SUBOTU ULAZI U RIJALITI SA ZVEZDANOM? HOĆE LI SE PONOVO BRUKATI, ILI? Sve na dlanu otkrivamo Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jabuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima

Saša Mirković se zahvalio Suzani Purković i saradnicima: “Kafana na Balkanu” – neviđeni spektakl

Objavio: RHT
02/06/2023 12:03 PM

Vlasnik i direktor “Hype produkcije” Saša Mirković se na svom Instagram profilu zahvalio generalnom direktoru Telekoma Srbije Vladimiru Lučiću jer podržava umjetnost i kulturu, te se zalaže za prave vrijednosti.

Saša Mirković se zahvalio Suzani Purković i saradnicima: “Kafana na Balkanu” - neviđeni spektakl
Foto: Printscreen/Yotube/Printscreen

Takođe, zahvalio se i Suzani Purković, rediteljki serije i filma “Kafana na Balkanu”, te cijeloj ekipi glumaca na čelu sa Mladenom Soviljom.

Foto: Printscreen Instagram

“Ova je klapa prošla kroz sva godišnja doba, uspone i padove, prepreke i autoputeve” – napisala je Suzana Purković na društvenim mrežama, te istakla:

– Saša Mirković vrlo konkretan i jasan: “Razmišljao sam nešto… da ti to režiraš. Je l’ hoćeš?” Nisam imala pojma da je moje impulsivno “Da” značilo da ću proći toliko mnogo za malo vremena. Tri života u jednom zahvaljujući viziji jednog velikog čovjeka nepogrešive vizije. Moja jedina želja u tom trenutku bila je da maestralnog muzičara Acu Lukasa igra Mladen Sovilj koji svoje uloge živi istinito i bezrezervno. I od tog trenutka krenuo je životni rolerkoster. Rijetki znaju kroz šta smo prošli, kakve su nam želje bile i stvarne u Hype produkciji i koje su nam sulude ideje ostvarili i podržali. Samo rijetki nađu rijetke i ove priče mnogi ne shvataju. Beskrajno zahvalna najsretnijoj ekipi projekta “Kafana na Balkanu” i Hype produkciji koja širi granice stvaraoca koji imaju čast da u njoj rade. Neopisiv je osjećaj da nakon 11 mjeseci osvane dan kada je kupljen kadar, znajući da sve što je kupljeno i stvoreno je izašlo iz našeg najboljeg mjesta u datom momentu i okolnostima, sa našim tada najvećim sposobnostima. Hvala za rast i krila koja daješ Saša Mirković ONE AND ONLY MEGA – naglasila je Suzana Purković.

Podsjetimo zašto ne bi trebalo da propustite premijeru filma ”Kafana na Balkanu”

Da li ste znali da je Aca Lukas napisao, komponovao i aranžirao pet pjesama koje ćete prvi put čuti u filmu? Film “Kafana na Balkanu” nastao je po motivima života muzičke zvijezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života, a jučer je pala posljednja klapa, završeno je snimanje jednog velikog projekta.

Naime, 3. novembra 2023. godine očekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma “Kafana na Balkanu ” od 19 sati u Štark Areni, a odmah po završetku filma, od 21 sat, počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvijezde na Balkanu Ace Lukasa i Folk Haus Benda – sve u organizaciji Hype produkcije.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mjestima, kao i onlajn na tickets.rs. 

Tagovi:

  • Saša Mirković
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS