calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije

Saša Mirković otkrio SA KOJOM PJEVAČICOM Aca Lukas SNIMA DUET! U pitanju je VELIKO IZNENAĐENJE!

Objavio: RHT
18/09/2024 5:21 PM

Spektakl u najavi: Aca Lukas i Mira Škorić snimaju duet

Saša Mirković otkrio
Spektakl u najavi: Aca Lukas i Mira Škorić snimaju duet/ Foto: ATA Images

Muzička zvijezda Aca Lukas sprema brojna iznenađenja ove jeseni.

O ovome je govorio i direktor i vlasnik Hype produkcije Saša Mirković, koji se oglasio na Instagram storiju.

Mirković je otkrio da Lukas snima duet sa vrsnom pjevačicom koju narod obožava, a riječ je o ženskoj zvijezdi – Miri Škorić.

SA KOJOM PJEVAČICOM Aca Lukas SNIMA DUET

“Novi duet se krčka”, napisao je Mirković u opisu storija.

“Pjesmetina koju izvode dvije velike zvijezde”, istakao je.

Podsjetimo, poslije serije letnjih koncerata, Lukas je putem Instagrama najavio spektakl u Skoplju u Areni Boris Trajkovski koji će se održati 25. decembra 2024. godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Mjesec dana ranije, tačnije 23. novembra Aca će održati koncert u Ljubljani u Areni Stožice. To veče će biti posebno jer će premijerno biti prikazan nastavak filma “Pokidan”. Drugi dio ostvarenja rediteljke Suzane Purković nosi naziv “Stravično”.

Čitajte i Ovih 10 učesnika uskoro napušta “Belu kuću”!

Tokom današnjeg dana došlo je do bitnih izmjena unutar “Bele kuće”.

10 učesnika napušta “Belu kuću”

Naime, Veliki Šef riješio je da iznenadi takmičare i da promiješa karte, pa je uputio pismo o izboru novih odabranih učesnika.

Nakon što je stiglo pismo, ovonedjeljni vođa Borislav Terzić Terza pročitao je o čemu je riječ.

– Danas će vođa izvlačenjem papirića odlučiti ko će biti naredni Odabrani. On će danas izvući 10 papirića. Pozdrav, Veliki Šef – glasilo je pismo, nakon kojeg je Terza pročitao i imena koja je izvukao:

 Silvija Patrik, Milica Dugalić, Bojana Barbi, Milana Šarac Mimas, Stefan Karić, Nenad Marinković Gastoz, Stefan Korda, Elvin Kadrić, Kristina Mateski i Borislav Bora Terzić.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS