calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jebuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa”

SAŠA MATIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU: “Stavljam tačku na Beograd”, a ovo je razlog zbog čega neće nastupati u glavnom gradu Srbije

Objavio: RHT
26/05/2023 1:34 PM

Pjevač Saša Matić otkrio je zbog čega će praviti pauzu od nastupa u Beogradu, ali i koji mu je omiljeni duet koji je snimio sa svojim kolegama, te ko je najteži za saradnju.

Foto: YouTube Printscreen

Poslije dvije Štark Arene ću staviti tačku na Beograd na duže vreme – otkrio je Saša Matić i pojasnio svoju odluku:

Pauza je upravo zato da u budućnosti ne dosadim. Mislio sam 2016. kad sam svirao prvi put u Areni, to je to. Onda 2018. isto. A shvatio sam 2023. da može uvijek bolje i stepenik napred.

Prošlog mjeseca Saša je napunio 45 godina, a prijatelji su mu priredili nezaboravno iznenađenje.

 Napravili su mi papazjaniju ovi moji drugari, nisam imao namjeru ništa da pravim, ali pošto uživaju sa mnom, nisu izdržali da me iznenade. Sve sam saznao u pet sati tog dana.

Saša je jedan od omiljenih među kolegama, na čije koncerte često i sam ide, a evo šta kaže na pitanje čiji će nastup posjetiti.

Fhoto: Antonio Ahel/ATAImages

Zavisi gdje ću biti kad su koncerti u pitanju. Obično tad radim, ali svakako ću negdje otići, rano je da kažem na čiji ću jer ne znam ni svoje planove. Drago mi je što se poslije stagnacije i korone vratilo vrijeme koncerata. Vodim računa o tim stvarima, pogotovo kad su moji prijatelji i njima značajni datumi u putanju. I rođendani i koncerti. Znaju svi da sam vrlo revnosan, sačekam pomoć i među prvim iščestitam.

Saša je snimio veliki broj dueta, a novinare je zanimalo koji mu je najdraži i koja koleginica je bila najteža za saradnju.

– Ne mogu vam ja to reći, sa svima sam imao želju da snimim duet. Možda sam najponosniji na “More tuge” koju sam snimio sa Severinom jer sam ja pisao pjesmu. Nijedna nije bila teška za saradnju, zaista, ali sa Severinom smo morali da žurimo. Ušao sam u 5 u studio i morao da budem u 9 na aerodromu za Dubrovnik – zaključio je pjevač.

Tagovi:

  • Saša Matić
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS