calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga? Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO)

Talentovana Sara Vojičić zapjevala u sarajevskom tržnom centru i privukla pažnju prolaznika

Objavio: RHT
05/05/2024 6:30 PM

Sara Vojičić zapjevala u sarajevskom tržnom centru

Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

Talentovana bosanskohercegovačka pjevačica Sara Vojičić nedavno je zapjevala u tržnom centru Aria u Sarajevu te privukla pažnju prolaznika.

zvela je hit “The Winner Takes It All” legendarne švedske grupe ABBA.

“Apsolutno volim kako su ljudi mislili da sam gledala u nekog ko je pjevao dolje. Preslatko”, napisala je i zahvalila se spomenutom tržnom centru na pozivu.

Sara već dugo pjeva u Doliji, jednom od najpopularnijih sarajevskih metal bendova. Publika je trenutno može slušati i mjuziklu “Pinocchio” rediteljice Nine Kleflin, koji je na repertoaru Pozorišta mladih Sarajevo.

Sara Vojičić zapjevala u sarajevskom tržnom centru

Ona je u ranijem intervjuu za Klix.ba, između ostalog, otkrila nosi li teret s obzirom na to da je kćerka Mladena Vojičića Tife.

“Srećom, djeca rokera na Balkanu medijima nisu interesantna kao djeca folk pjevača, tako da me niko nigdje ne prati u stopu i normalno živim svoj život, kao i svi ostali. Za to su također zaslužni moji roditelji, koji me nikada nisu izložili medijskom pritisku i koji nisu pobornici senzacionalizma. Interesantno je to da moje prvo pojavljivanje u novinama uopće nije imalo veze s tatinim poslom, ali jeste bilo usko vezano za njega”, ispričala je.

Iako joj je studij PR menadžmenta donio korisna znanja, muzika je odavno njen jedini izbor. Velika je zaljubljenica u muzički teatar te se usavršava upravo na tom polju.

BONUS VIDEO:

klix.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS