calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?!

Sanja Vučić progovorila o NEPRIJATNIM SITUACIJAMA na bini: “Ako ti nije lijepo, idi kući”!

Objavio: RHT
17/03/2024 2:30 PM

Sanja Vučić o neprijatnim situacijama

Sanja Vučić progovorila o neprijatnim situacijama na bini
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Sanja Vučić, osvojila je srca publike svojim talentom i harizmom, a nedavno je otvorila svoje srce i otkrila nešto drugačiju stranu svoje ličnosti.

Iako je često percipirana kao jedna od najatraktivnijih figura na estradi, Sanja je priznala da ima svoje komplekse i da postoje dijelovi njenog tijela koji je ne zadovoljavaju.

-Ja se najbolje osjećam u suknjicama i u tim nekim stvarima koje mi prekrivaju ruke. Uglavnom nešto što me stisne u struku, suknjica dole i ruke prekrivene, to mi je najlagodnije, pune smo kompleksa. Stvarno sam baš jaka u tom predjelu i nije ženstveno – rekla je ona.

Sanja Vučić progovorila o neprijatnim situacijama na bini
Sanja Vučić o neprijatnim situacijama/ Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pjevačica je takođe otkrila da se suočava sa neprijatnostima na sceni.

-Inače znam sve pjesme koje idu i više ni ne razmišljaš o tekstu, melodiji. I ja vrlo često dok pjevam, mislim o nekim trećim stvarima. Gledam koga ima, uglavnom razgledam okolo i desilo se par puta neki klinci mi pokazuju srednji prst i tako to. Uglavnom volim da reagujem na te stvari, jer je to nekultura, ako ti nije lijepo, idi kući. Uvijek sam u fazonu „Ajde, sad ti mali, ili ćeš sam napolje ili će da te isprate“. Dešavalo se da su ljubomorne djevojke, gledaju ispod oka. Kao gledaju u mene, šapuće drugarici pa se smije, to mi je fuj – ispričala je Sanja.

Podsjetimo, Sanja je nedavno otputovala u Pariz kako bi malo predahnula od svakodnevnih obaveza i pritisaka koje nosi na svom profesionalnom putu.

BONUS VIDEO:

(hypebih.bahypetv.rs/O.T.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS