calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće

Sanja Maletić postala majka u 52. godini: Mukotrpna borba za potomstvo se isplatila

Objavio: RHT
28/06/2024 6:30 PM

Sanja Maletić postala majka u 52. godini

Folk zvijezda Sanja Maletić je nakon duge borbe za potomstvo postala majka u 52. godini.

Sanja Maletić postala majka u 52. godini/Foto: Instagram

Sa suprugom Ljubišom dobila je djevojčicu kojoj su dali ime Vanja. Porođaj je protekao u najboljem redu. Zbog trudnoće se povukla iz javnosti te se nije oglašavala.

Ovaj bračni par je više od 10 godina pokušavao dobiti dijete. U jednom od ranijih intervjua je izjavila:

– Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Suprug i ja smo pokušavali više puta, nije uspjelo. U današnje vrijeme se brzo živi, čovjek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice. Odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze.

Ranije je rekla da ima bolest štitne žlijezde, a uz to i Hashimoto.

– Gospodin Japanac i ja pričamo. Kad imam obaveza, onda se ujutro dogovorimo o svemu. Bitno je da psihološki sebe namjestiš i dirigiraš ti, odnosno da si ti gospodar. Koliko god to bila teška bolest, ima nade – kazala je.

Čitajte i PUŠTEN SNIMAK MAJE I JANJUŠA U KREVETU! Aneli čupala kosu sa glave, Stanislav zanijemio od šoka, UHVAĆENI NA DJELU!

Aneli Ahmić, jedna od učesnica rijalitija, nije mogla da pretpostavi da će se Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ponovo zbližiti. Sumnjala je u Janjuševa osjećanja prema bivšoj djevojci, a nedavni događaj je dodatno poljuljao njeno povjerenje.

Naime, tokom emisije “Gledanje snimaka”, takmičari su imali priliku da vide klip u kom je Janjuš nasamario Maju, dok je ona uživala u njegovim forama i flertu. Ovaj snimak je posebno pogodio Aneli, koja je ranije imala nesuglasice sa starletom, ali su sklopile primirje kada je Aneli zatrudnila.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS