calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRADICIJA U SAVA CENTRU! Miroslav Ilić SLAVI ROĐENDAN, a spektakl SE PRODUŽAVA I SUTRADAN (VIDEO) Ova dva horoskopska znaka će bankrotirati u oktobru POČINJE KONFERENCIJSKA LIGA Borac večeras dočekuje Panatinaikos: Mogu li Banjalučani iznenaditi 12 puta skupljeg favorita? Gramatičke greške na spomen-pločama Sidranu i Vešoviću: Nižu se komentari na društvenim mrežama ACA LUKAS NAJAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U STOŽICAMA! Konačno otkriveno i koje dvije pjevačice će biti specijani gosti u Ljubljani (FOTO) NOVI DETALJI PREVARE SLOBODANA ŽIVOJINOVIĆA?! Evo gdje je bila usidrena JAHTA od 300.000 eura zbog koje je SASLUŠAN Brenin muž?! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila da nije ljuta: Danas Jano ti sve radi, pa pijemo kafe Slovenci sa nestrpljenjem očekuju spektakl u Stožicama i nastavak trilogije “Kafana na Balkanu”i film “Stravično” ANELI SE NAKLJUKALA LIJEKOVIMA ZBOG SRAMNIH KLIPOVA SA RAJAČIĆEM: Kad se povratim, drugačije ću sa vama Supruga Milana Kalinića našla novog dečka SITA NAKON SKANDALA ODUSTALA OD ANELI: Napali je fanovi, direktno se obratila sestri! “Ako Željko pita za TATU, reći ću mu…” Miljana DONIJELA BRUTALNU ODLUKU, šta li će Ivan reći na OVE RIJEČI?! VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI! Održana konferencija povodom premijere filma “STRAVIČNO” i koncerta Ace Lukasa (FOTO) Grizman igrao u kopačkama od 65 eura Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe

SANDRU AFRIKU OPTUŽILI ZA KRAĐU! Pjevačica ogorčena na mlađu kolegicu i njene SARADNIKE: “Kako je odvratna…”

Objavio: RHT
30/10/2023 3:40 PM

Pjevačica Sandra Afrika optužena je od strane Natalije i Sanija Ibraimova iz muzičke grupe ,,Trik Fx” da ih je pokrala svojevremeno.

Naime, kako Sani ističe, Natalija je vrijedno radila tri dana na jednoj pjesmi, a samo nešto kasnije su saznali da je Afrika izbacila pjesmu i spot.

U sve su umiješali i Sandrine saradnike:

– Čak su i pokrali morao to da kažem, jeste pokrali. Mi uradimo pjesmu, sjedimo mi dvije, tri noći, pijemo, to jest oni piju ja kupujem pivo i odjednom Sandra Afrika… I onda odjednom ona snimila spot i pjesmu koju je Natalija sjedila tri noći i radila pjesmu, ali nije Sandra kriva nego Moreno, ali ni on kriv dečko, morao je da kupi novi stan. I onda ispadnemo, znaš šta ispadne sad, sad ću ti opisati ovako, kako je odvratna, jadan ovaj čovjek pored nje, ona sam blablabla… – govori Sani, te Natalija nastavlja:

– Da, ja sam bolesna, ja sve čitam. Sani kaže nisam normalna, ali ja čitam i tako bi nekad odgovorila slatko onako sočno kako ja umije, ali ona razmislim i pomislim na te ljude koliko su nesretni ustvari kada oni imaju vremena da sjede kući i komentarišu da li se moj ruž razmazao, da li moja šminka nije našminkana profesionalno, da li mi je možda masna kosa, tako neke gluposti, a ja pričam sad ne znam o nekoj pjesmi ili o nekom spotu. Tako da vidjećeš komentare pošto ja imam tu energiju i ja kad pričam ja sam sva takva, a Sani je tako fin – govori Natalija.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS