calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV Dalila nosi KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN? Ipak nije promijenio vjeru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao! (FOTO) “PREKO KREVETA ZARADILA ZA NOVI AUTO!”Aneli se pohvalila bijesnom mašinom, pa uslijedile skandalozne uvrede na njen račun Najbolja fotografija OI u Parizu izgleda nestvarno, evo kako je nastala Nives se pohvalila kako barata veslom: Pratioci oduševljeni nečim drugim što je pokazala Sultanu Elmedinu dozlogrdilo da trpi: Isplivala Memina podmuklost i niski udarci Ova tri horoskopska znaka ostvariće želje u avgustu PROCURILE INTIMNE FOTOGRAFIJE ANITE I ANĐELA! Sve puca od strasti ANELI TRAŽI DNK TEST: Njene riječi kidaju DUŠU na komade! (FOTO) LIGA PRVAKA Mladen Žižović vjeruje u senzaciju protiv PAOK-a: Niko nam ne može oduzeti snove, nadu, vjeru i htijenje HYPE SAZNAJE! Aca Lukas PUŠTEN IZ BOLNICE MIRKOVIĆI STIŽU NA “IMANJE”: Pripreme za rijaliti koji će pomjeriti SVE GRANICE ulaze u ZAVRŠNICU! (VIDEO) ANA ĆURČIĆ IMA KORONU! Oglasila se iz BOLNICE

SANDRA AFRIKA U PROBLEMU! Novi dečko jok sve zabranio, a ona i dalje luduje u Crnoj Gori!

Objavio: RHT
30/07/2024 1:59 PM

SANDRA AFRIKA U PROBLEMU!

Poznato je da pjevačica Sandra Afrika voli sportiste. Povezivali su je sa pojedinim fudbalerima i košarkašima, a posljednja navodna ljubavna afera je sa košarkašem Nikolom Milutinovom. E sad kako je on u Parizu na Olimpijskim igrama, sve zanima da li i pjevačica pakuje kofere i seli se u Francusku na neko vrijeme.

Foto: Hypetv

SANDRA AFRIKA U PROBLEMU!

Međutim, kako ima nastupe po Crnoj Gori, izgleda da će izostati odlazak u Pariz. Zbog toga mnogi raspredaju da li je njihova ljubav na klimavim nogama ili je sve uredu? Oni drugi koji su malo više upućeniji pričaju kako je košarkaš zapravo zabranio pjevačici da dolazi. Ali i da ga zivka na telefon, jer mora da bude skoncentrisan na igru i pobjede.

Navodno, kako dobro upućen izvor priča, košarkaš je pred put u Pariz imao ozbiljna razgovor sa Sandrom kada joj objasnio da može da ga dovede u nezgodnu situaciju. Ili čak i diskvalifikuje iz tima sa Olimpijade, ako ga non stop bude zivkala.

Čak ni poruku na telefon ne smije da mu pošalje, niti da ga bodri i podržava. Košarkaš po pravilima mora maksimalno da bude skoncentrisan i ne želi trenutno od pjevačice nikakva iznenađenja.

foto: prinscreen/instagram/sandraafrika

E sad, kako je to sve prihvatila pjevačica, nije poznato. Ali, kako izbacuje slike iz Crne Gore, gdje u tangama vozi skuter na vodi, reklo bi se da je sebi našla bolju zabavu. I da je za košarkaša vjerovatno baš boli uho?

Novak Đoković otkazao učešće u Montrealu!

Pročitajte i: Novak Đoković otkazao učešće u Montrealu! “Moralo je malo da se zakomplikuje…”

Foto: YOUTUBE/WIMBLEDON/SCREENSHOT

Đoković otkazao učešće u Montrealu

Srpski teniser Novak Đoković je otkazao učešće na Masters turniru u Montrealu, poslije jučerašnje pobjede protiv Rafaela Nadala na Olimpijskim igrama u Parizu.

“Iako smo razočarani što Novak neće moći da učestvuje na ovogodišnjem turniru, razumijemo njegovu odluku i želimo mu sve najbolje na Olimpijskim igrama i ostatku sezone”, rekla je direktorka turnira Valeri Tetro.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS