calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpjevali dio svog dueta “Sad i zauvijek” i publiku bacili u trans! “Drugi izvođači su PROBILI TERMINE” ACA LUKAS NA NASTUPU U CIRIHU OTPJEVAO JEDAN HIT zbog BAHATOSTI KOLEGA i nemarnosti organizatora RODITELJI JE SE ODREKLI ZBOG PARTNERA: Nadica Ademov otvoreno o najbolnijem periodu u životu SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pjevač se oglasio za Hype! SLAVLJE U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pjevač se hitno oglasio i javno objavio: SLAVI SE ROĐENJE! ŽIVI KAO PODSTANAR: Ben Affleck iselio iz doma kojeg je dijelio s Jennifer Lopez JOŠ JEDNO LICE UHAPŠENO ZBOG TERORIZMA! Oglasio se Dačić, evo o kome je riječ BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Karleuša odgovorila Vojažu: MANJI SI OD SPERMATOZOIDA u koji te je VRATILA NANOGICA! ANA KORAĆ OBJAVILA FOTKE SA VJENČANJA! Zvanice zabavljao Zdravko Čolić Đurina kćerka Zala duhovita na oca: Ne znam ni ja čija sam, al znam da sam naša Odlična Švajcarska izbacila očajnu Italiju, dobit ćemo novog prvaka Evrope PROGLAŠEN CRVENI NIVO PRIJETNJE OD TERORIZMA U SRBIJI! Narednih dana stroge kontrole na većim skupovima, policija će obezbjeđivati čak i tržne centre MUP KS o stravičnom ubistvu na Pofalićima: Policiju je pozvala svekrva i kazala da se snaha ubila LJUDI BIJESNE ZBOG OBJAVE DENIZ DEJM! Otkrila zašto je PREKINULA TRUDNOĆU – sada je PREŠLA SVAKU MJERU! HITNO UHAPŠEN POZNATI GLUMAC! Optužen za zlostavljanje djece, prijeti mu do šokantna kazna zatvora! Poznati meteorolog najavio dramatične promjene: ‘Atmosfera će se užariti, a onda slijedi šok’

SANDRA AFRIKA KRŠI ZAKON? Napravila haos nasred ulice/HYPE PAPARAZZO

Objavio: RHT
14/06/2024 9:40 PM

SANDRA AFRIKA KRŠI ZAKON?

U najnovijem izdanju HYPE PAPARAZZA, snimili smo pjevačicu Sandru Afriku u kolima. Ono što smo odmah primijetili je da Sandra vozi i priča telefonom.

SANDRA AFRIKA KRŠI ZAKON
Foto:Hypetv/paparazzo


SANDRA AFRIKA KRŠI ZAKON

Da stvar bude gora Sandra tu nije stala, već je u nastavku HYPE PAPARAZZA uradila poluokružno skretanje na mjestu gde to nije dozvoljeno.

Potom se uredno parkirala i prošetala do obližnje prodavnice.

Sačekali smo je da izađe sa rukama punim kesa.

Pjevačica je potom otišla kući.

KAKO JE SVE IZGLEDALO POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA

Čitajte i “SAMO SU JE KORISTILI DA SE ‘OPERE’ SRPSKA MAĆEHA!” Saša Mirković ZAGRMIO nakon pobjede Šejle Zonić: “Ražnatovićku za sva zlodjela ne mogu da operu ni Cromorski i Jadranski sliv!”

Pobjednica ove sezone “Zvezde Granda ” Šejla Zonić na meti je osude i komentara, nakon osvojene nagrade i mentorstva Svetlane Ražnatović. Tim povodom se oglasio i njen muž Armin Zonić:

"SAMO SU JE KORISTILI DA SE 'OPERE' SRPSKA MAĆEHA!" Saša Mirković ZAGRMEO
Foto:ATA images

“Šejla je u finalu otpjevala dvije bosanske sevdalinke! Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i BiH na veoma lijep i moralan način. A mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voljeti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa.”, napisao je njen suprug.

Čitajte Hype portal, najbrži portal u regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS