calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) ŠA SAZNAO ŠTA SU MIONA I STANISLAV RADILI U HOTELU! Sve mu priznala, i to u lice, Nenad na ivici nervnog sloma! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE!

“SAMO SU JE KORISTILI DA SE ‘OPERE’ SRPSKA MAĆEHA!” Saša Mirković ZAGRMIO nakon pobjede Šejle Zonić: “Ražnatovićku za sva zlodjela ne mogu da operu ni Cromorski i Jadranski sliv!”

Objavio: RHT
14/06/2024 2:43 PM

“SAMO SU JE KORISTILI DA SE ‘OPERE’ SRPSKA MAĆEHA!” Saša Mirković ZAGRMIO

Pobjednica ove sezone “Zvezde Granda ” Šejla Zonić na meti je osude i komentara, nakon osvojene nagrade i mentorstva Svetlane Ražnatović. Tim povodom se oglasio i njen muž Armin Zonić:

"SAMO SU JE KORISTILI DA SE 'OPERE' SRPSKA MAĆEHA!" Saša Mirković ZAGRMEO
Foto:ATA images

“Šejla je u finalu otpjevala dvije bosanske sevdalinke! Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i BiH na veoma lijep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voljeti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa.”, napisao je njen suprug.

Foto:ATA Images/printscreen/instagram shey.lamusic

“Samo si obrukala bošnjački narod bošnjo, zaboravi da su ove ruke koje grle tebe, grlile ubicu Arkana, koji je ubijao muslimane a i dan danas pjeva čiča Draće straće. Fuj!”, samo su neki od komentara na račun Šejle.

OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ

Ovim povodom se oglasio i vlasnik i direktor HYPE PRODUKCIJE i televizija HYPE, Saša Mirković, koji je iznio svoj stav, te da je Šejla iskorišćena zarad “pranja” Svetlane Ražnatović:

Foto:Instagram printscreen/sasa mirković official

Ova žena iz Tuzle Šejla Zonić izgleda da je konačno shvatila da su je samo iskoristili da se preko nje “opere” srpska MAĆEHA. lako stvarno fenomenalno pjeva dokaz da nije sve samo u tome je i ovo sto joj se događa. Raznatovićku za sva njena zlodjela ne mogu da operu ni Cromorski i Jadranski sliv svih rijeka a ne neka Šejla. Siguran sam da bi Šejla sada bila carica da je bila pametnija i odbila “mentorstvo” Svetlane. (koja i ne zna da pjeva a kamoli da bude nekom mentor). Vidim da je sad sa profila poskidala sve MAĆEHINE slike, ali posle j….., nema kajanja sto bi naš narod rekao.”, napisao je direktor HYPE televizija i HYPE PRODUCTION, Saša Mirković.

“SAMO SU JE KORISTILI DA SE ‘OPERE’ SRPSKA MAĆEHA!” Saša Mirković ZAGRMIO

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS