calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO)

SAMO DA NE BUDE BABA DJEVOJKA: Đani šokirao sve svojom izjavom!

Objavio: RHT
01/01/2024 6:00 PM

Radiša Trajković Đani i ove Nove godine pjevao je u srcu Beograda i svojoj publici poželio sve najljepše.

Đani je za medije priznao šta je poželio za praznike, te je progovorio o dvije najbitnije žene u njegovom životu:

– Svake godine radno ali možda i bolje tako. Uvijek sam sa ljudima koje volim. Večeras pjevam u dvije sale a u jednoj mi nije bila supruga. Prednost je pjevati u Beogradu, lakše je… Svaki dan sam u drugom gradu pa je bolje ovako – rekao je pjevač i otkrio svoje želje za narednu godinu:

– Sve sam napravio i sve sam stekao. Samo da mi je porodica živa i zdrava. Da prestane ovaj cirkus i da budemo svi sretni i mirni, da se opustimo i uživamo.

Pjevač je progovorio o ćerkinoj udaji, kada je i otkrio šta je kupio Slađi za Novu godinu:

– Neka se uda, nije problem. Ako se zaljubi i ako misli da tako treba ja sve podržavam. Bolje mlada da se uda nego da bude baba djevojka. Svi znaju da je ona moja ljubimica i slaba tačka – rekao je Đani i dodao:

– Ništa. Znate kako, njoj je svaki dan Nova godina, dobila je poklone do 2045. – rekao je on.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS