calendar

Subota 13. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DARA BUBAMARA SE POHVALILA NOVIM “OSMICAMA”: Grudi joj teške DVA KILOGRAMA! Pjevačica za operaciju izdvojila ogromnu cifru Sarajevo daje 800.000 KM za doček Nove godine: Obavljen razgovor s menadžerom Severine Vučković HOROSKOP ZA 13. JUL 2024. GODINE! Šta nam poručuju ZVIJEZDE? Teška nesreća na putu Livno-Bosansko Grahovo: Poginule dvije osobe Anabela i Gagi nastupali zajedno poslije osam godina: “Zbližilo nas je Markovo hapšenje, oprostio sam joj” UROŠ RAJAČIĆ IZBAČEN IZ RIJALITIJA Jelena zanijemila, pa briznula u plač, njena reakcija šokirala sve ANĐELA LIJE SUZE, RODITELJI NE PRIHVATAJU VEZU SA BOJANOM! Mislila da će OSTATI NA ULICI, a onda se desilo ovo! Crveni meteoalarm za BiH i regiju, temperature do 42 stepena: Putujte samo ako morate OVO JE DIJETA SLOBODE MIĆALOVIĆ! Uz pomoć nje je liniju dovela do savršenstva, a evo šta jede tokom dana MAJA SPREMA PAKAO STANISLAVU KADA IZAĐU! Mislila da je kamere ne snimaju, pa otkrila skandalozne detalje OTAC MAJE MARINKOVIĆ UHVAĆEN SA POZNATOM PJEVAČICOM! Ona nikada bolje nije izgledala, blista u njegovom zagrljaju MALOLJETNI BRAT ANĐELE OTIŠAO OD KUĆE?! Učesnica najavila RASKRINKAVANJE, evo kakva drama se dešava u njenom domu “TO JE ZA NJEGA POREZ NA BUDALE” Šokantna rasprava Meline i Harisa Džinovića usred butika: “Jesi li ti to stipsa?” ANĐELA ADAKTAR TRUDNA?! Adam snimao svoju ženu, ocrtava se stomačić?! (FOTO) Košarkaški savez BiH blokiran zbog duga od 164.000 KM KAČAVENDA SE GUŠI U SUZAMA! Nakon izlaska iz rijalitija je očekuje pakao, ne može da se smiri!

SAHRANJENA SLAĐANA MILOŠEVIĆ! Potresne scene sa Lešća, oproštajni govor i misteriozna kruna

Objavio: RHT
08/04/2024 3:40 PM

Sahranjena rok legenda

Slađana Milošević sahranjena je poslije 13 dana na Lešću u istoj grobnici pored svog oca.

foto: hype

– Draga Slađo, bila si si prava prijateljica, vezali smo se jednom baladom koja će ostati u srcu svima, i svi će nas voljeti zbog nje. Jednom si mi rekla da svoje mjesto vidiš među zvijezdama, u šali naravno. Ti to i jesi, srećan sam što sam bio čovjek kojeg si poznavala – izjavio je u kapeli Dado Topić.

foto: hype

Sahranjena rok legenda

Mnogo poznatih je došlo da se oprosti od kraljice rok muzike, Slađane Milošević. Pored Dade Topića, u tišini i smrknutog lica stajali Vita Tarot, Peđa D Boj, članovi Ju grupe….

foto: Hypetv

Tu je i Oliver Mandić, kao i Momčilo Bajagić Bajaga.

foto: hypetv

Ono što je svima privuklo pažnju, jeste misteriozna kutija koja je stajala ispred samog kovčega. Naime u crnoj kutiji nalazila se kruna koju je pjevačica voljela da nosi na glavi. Srebrna kruna sa plavim kristalima.

foto: hype

U jednom trenutku bratu Slađane Milošević se slošilo tokom opela, pa ga je rodbina pridržala da ne padne.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U kapeli su odzvanjali taktovi njene pjesme “Princeza” koju je otpjevala sa Dadom Topićem.

Podsjetimo, Slađanina smrt potresla je cijeli region, a rok diva preminula je u zemunskoj bolnici 26. marta, gdje je provela posljednjih 10 dana.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS