calendar

Petak 13. Septembar, 2023

“SAD MI JE JASNO DA TU VILU NA DEDINJU PLAĆAJU GRAĐANI SRBIJE” Saša Mirković se prisjetio gostovanja Dušice Jakovljević “Ovdje je bila strejt”

Objavio: RHT
12/09/2024 11:32 PM

SAD MI JE JASNO DA TU VILU NA DEDINJU PLAĆAJU GRAĐANI SRBIJE

Na društvenim mrežama se masovno deli vrlo viralan snimak bivše voditeljke televizije HYPEDušice Jakovljević i njena ispovijest u emisiji “Male stvari” kod Snežane Dakić.

Foto:HYPETV/yt:telegraf

U emisiji je Dušica javno opisala stravične detalje zaposlenja na televiziji Pink, te otkrila da je “na ruke” dobijala platu. Tačnije jedan dio na račun, a drugi dio u koverti. Kroz suze je ispričala da nije imala ni za kredit za stan.
Mojoj djeci niko nema pravo, da oduzme hljeb i krov nad glavom”, rekla je.

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE.

Direktor i vlasnik HYPE  TV i produkcije HYPE, Saša Mirković, oglasio se na privatnom Instagram profilu gdje se prisjetio i prokomentarisao navode bivše zaposlene Dušice Jakovljević u emisiji “Male stvari”

Foto:instagram:sasa_mirkovic_official

Izgleda da porez na zarade koji treba da ide u republički budžet kao što svi plaćamo u slučaju bivšeg (sadašnjeg) Dušicinog poslodavca ide za vilu na Dedinju! Sad mi je jasno da tu vilu plaćaju građani Srbije. Ko još dobija na toj televiziji platu u koverti na ruke bez uplaćenih poreza i doprinosa. Zna li se to? Nekako se zaboravilo šta je ova “dama” pričala. Nije rekla u čemu joj je isplaćivan veći dio plate? U novcu ili nekoj robi možda….”, napisao je Mirković i dodao:

Napomena: Ovdje je bila “strejt” jer je bila u emisiji kod ozbiline žene!”, dodao je Mirković.

“OD DANAS JE KRENULA SA RADOM HYPE PRODUKCIJA SLOVENIJA!”

Vlasnik i direktor Hype produkcije i televizije Saša Mirković oglasio se na svom zvaničnom Instagram nalogu povodom veoma lijepe vijesti.

Naime, kako HYPETV porodica svakim danom sve više i više raste, tako i tržište na kom se posluje postaje veće. Od danas sa radom je počela i Hype produkcija Slovenija! Saša Mirković je ovim povodom uputio čestitke svima koji su za to zaslužni. DETALJNIJE KLIKOM OVDJE.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS