calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

SAČEKUŠA U ZEMUNU: Detalji ranjavanja Hemije!

Objavio: RHT
18/01/2023 10:45 AM

U sačekuši u Zemunu, pored Nemanje Bojovića, sina nekadašnjeg žestokog Zemunca Gorana Bojovića Amonijaka, ranjen je i njegov prijatelj.

Foto: Screenshot Youtube

Posle napada policija je odmah pokrenula akciju “Vihor”gde su sve sumnjive osobe proveravane,kao i vozila.

Nemanja Bojović, zvani Hemija (37), bio je u društvu još jednog muškarca kada je u njihovom pravcu pripucao za sada nepoznati napadač koji je imao masku. Zasad nije poznato u kakvom su stanju, ali prve informacije ukazuju na to da su pogođeni u noge.

Bojović važi i za naslednika na čelu “zemunskog klana”, a navodno je i veoma blizak ozloglašenom škaljarskim klanu. Mediji su pisali da su mladi Zemunci preuzeli sve poslove u tom kraju koje je nekad vodio klan Dušana Spasojevića.

Foto: Screenshot Youtube

Podsetimo,na Hemiju je 2008. pokušan atentat a iste godine u akciji hapšenja pripadnika “novog zemunskog klana”, kojim je navodno rukovodio Bojović u oktobru zaplenjeno je 1,9 kilograma amfetamina i 13,6 grama marihuane.

Njegov otac Goran Bojović Amonijak ubijen je 1992. godine važio je za žestokog momka iz Zemuna i istaknutog člana srpskog podzemlja.

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS