calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla!

ŠA SE OGLASIO NAKON TARINIH OPTUŽBI DA JOJ JE PRETIO NOŽEM! Reper van sebe, priznao da se KAJE i poručio samo OVO!

Objavio: RHT
20/08/2021 10:22 AM

Tara Simov iznela je sav prljav veš iz veze sa 20 godina starijim reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Naime, ona tvrdi da joj je Ša pretio i razvaljivao vrata dok je u ruci imao nož. Sada se nakon toga oglasio i Aleksić koji je na Instagramu objavio kratku poruku.

Nakon što je Tara Simov objavila jezive detalje raskida uz tvrdnje da joj je Nenad Aleksić Ša pretio i razvaljivao vrata dok je u ruci imao nož, oglasio se i reper!

“Au, šta slušam na Pinku upravo! Noževi, pi*ke materine… Blago rečeno, šok!”, napisao je Ša, pa u sledećoj objavi dodao:

“Kakva životna greška… Nenade, magarčino!”, aludirajući na to da se kaje zbog veze sa Simovom i da mu je to velika greška.

 

IZVOR: KURIR/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS