calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

“SA DŽEJEM SMO IMALI VATRENO KRŠTENJE ” Huso o prvim koracima na estradi, a evo kako je dobio ulogu u filmu “Nedelja”

Objavio: RHT
05/11/2023 8:00 PM

Husein Alijević poznatiji kao Huso Bit Strit tumači glavu ulogu u filmu “Nedelja” koji je snimljen po motivima života legendarnog Džeja Ramadanovskog.

Huso je u emisiji Premijera Vikend Specijal na televiziji Pink progovorio o životu van kamera i vremenu medijske ilegale.

Prijalo mi je da budem iza scene, ali nisam bio lijen. Komponovao sam za neke od naših najpoznatijih pjevača i taman kad sam se ušuškao i mislio da me niko ne prepoznaje, dobio sam ponudu za projekat. Meni je čast što sam dio filma o čovjeku koji je svojom dobrotom, glasom i harizmom zadužio sve nas. Čast mi je što su mi pružili to povjerenje i što su mislili da ja mogu da donesem tu emociju.

Huso je evocirao uspomene i prisjetio se svojih početaka u karijeri i otkrio kako je ušao u estradni svijet.

Tako je. Naši počeci jesu vezani za Džeja. Mi smo bili klinci iz kraja, a Marina i Futa su nas spojili sa Džejom. Kada su vidjeli našu harizmu odmah su nas spojili sa njim. Kada nas je upoznao bio je najveća zvijezda u to vrijeme i sa njim smo na koncertu na Tašu imali vatreno krštenje pred 30.000 ljudi – otkrio je Alijević.

Vojni rok nisam ni završio već sam radio sa Draganom Mirković, a nakon toga sam napravio prvi album “Opsesija”. Turneja sa Draganom bila je fenomenalna, svaki dan je bilo neko zezanje. Kada smo se upoznali imala je 27 godina i imamo mnogo uspomena. Ove godine slavi 40 godina karijere i želim joj da izdominira u areni kako to samo ona zna.

Huso je otkrio kako je došlo do saradnje i uloge u filmu “Nedelja”.

Znao sam čim sam vidio da me zove kasting menadžer znao zašto me zove. Cijelog života su me poredili sa njim pa čak i na ulici kada me vide kažu: “Evo ga Džej”. Što se tiče glumačkog zadatka, bio je veliki izazov jer nikada nisam bio na filmu. Čim sam ušao u tu priču, maksimalno sam se posvetio i zaključao sve druge poslove.

Hypetv.rs/ Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS