calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za ponedjeljak, 7. oktobar 2024: Bikovima se mogu nametati brze odluke, Rakovi nemaju razloga za zabrinutost, Vage imaju dosta ideja, a Vi? Danas sunčano uz malu do umjerenu oblačnost JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini

SA 12 GODINA BILA JE NA ULICI KAO KUČE, ONA JE IZ JEZIVE PORODICE: Ovako je bivši zadrugar pričao o Tari Simov

Objavio: RHT
15/07/2022 1:30 PM

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov važi za jednu od najkontroverznijih takmičarki “Zadruge”.

Jednom prilikom Marko Đedović izneo je detalje iz njene porodice koje zna. On je u julu 2021. godine odgovarao na pitanja gledalaca i pritom priznao odakle Tara potiče.

“Ja sam bio blagonaklon prema Tari još od prošle sezone, jer sam je gledao kao neko napušteno asocijalno kuče, kome treba ponoć. Ona je iz jezive porodice, sa vrlo ružnom prošlošću. Oni su detetu dozvolili da sa 12 godina ide ulicom… Ona mi je ispričala tu tužnu priču, a ja imam manu da umem da se sažalim, zato ne volim da ih slušam”, pričao je tada Marko, pa dodao:

“Ona je pričala da sam joj ja prijatelj, to joj je dizalo cenu. U svemu tome joj je to odgovaralo. Ja sam njoj govorio da možemo da budemo drugari, da želim i mogu da pomognem, bio sam tu jer mi je bilo žao. Što se tiče moje blagosti prema zadrugarima, ja sam bio apsolutno drugačiji u trećoj sezoni. Suština je ista, samo je bila forma drugačija, jer su me u trojci ljudi vređali. Izgleda da su ovi naučili. Mene je samo misica uvredila, posle sam i ja nju. BIlo bi ružno da ja vređam ljude koji mene nisu vređali. Postoji samo jedna osoba koju sam prvi uvredio, a to je bio Gagi Đogani. Ove sezone su zadrugari bili oprezni.”

Pročitajte i: VALJALA SE PO PODU I UZNEMIRAVALA GOSTE HOTELA: Ava Karabatić zbog OVOGA može da ide u zatvor

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS