calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI!

RUSIJA NAPALA KIJEV! Posle ove akcije više ništa neće biti isto

Objavio: RHT
02/01/2023 2:00 PM

Ruske bespilotne letelice gađale su noćas infrastrukturu u Kijevu i okolnim oblastima oštetivši energetske objekte i prouzrokujući nestanak struje, saopštili su ukrajinski zvaničnici, a Rusija je nastavila bombardovanje i tokom današnjeg dana.

Foto: Screenshot Youtube

Do tri sata ujutru sistemi protivvazdušne odbrane Ukrajine uništili su 20 objekata u vazduhu iznad Kijeva, saopštila su vojni zvaničnici.

“Bučno je u regionu i u prestonici: noćni napadi dronovima. Rusi su lansirali nekoliko talasa bespilotnih letelica Šahid. Gađaju vitalne infrastrukturne objekte. Vazdušna odbrana dejstvuje”, objavio je guverner Kijeva Aleksij Kuleba na Telegramu.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko saopštio je da je zbog napada nestalo struje i grejanja.

On je ranije objavio da je jedna osoba ranjena u padu ostataka uništenog drona koji je udario i oštetio zgradu u severoistočnom delu Kijeva, prenosi Rojters uz napomenu da nije bio u mogućnosti da nezavisno proveri ove informacije.

Regionalna vojna komanda na istoku Ukrajine saopštila je da su sistemi protivvazdušne odbrane uništili devet bespilotnih letelica iranske proizvodnje iznad regiona Dnjepropetrovsk i Zaporožje do ranih jutarnjih sati danas.

Ukrajinske snage su ukupno oborile 45 bespilotnih letelica iranske proizvodnje Šahid tokom novogodišnje noći, rekao je juče predsednik Vladimir Zelenski, ali je u svom prazničnom obraćanju, ruski predsednik Vladimir Putin nagovestio da neće odustati od napada na Ukrajinu.

Izvor: ALO

Tagovi:

  • Rusija
  • Ukrajina
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS