calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ako Željko pita za TATU, reći ću mu…” Miljana DONIJELA BRUTALNU ODLUKU, šta li će Ivan reći na OVE RIJEČI?! VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI! Održana konferencija povodom premijere filma “STRAVIČNO” i koncerta Ace Lukasa (FOTO) Grizman igrao u kopačkama od 65 eura Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO) “SHOWBLIZ” U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA! “SPAVAO SAM NA TERASI, a danas IMAM IMPERIJU” Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama?

ROMANA SE UDAJE ZA ČOVEKA SA KOJIM JE PLJAČKALA BANKOMATE?

Objavio: RHT
18/10/2022 4:30 PM

Vest da se Romana Panić udaje za čoveka sa kojim je pljačkala bankomate u Australiji, odjeknula je kao bomba, a sada se oglasila pevačica i otkrila pravu istinu.

Foto: Instagram

Naime, Romana je istakla da ta informacija uopšte nije tačna, ali nije želela dalje da otkriva detalje o svom privatnom životu.

,,Ta informacija nije tačna. Mediji vec duže vreme izbacuju masu netačnih informacija o meni bez ikakve provere, tako da. Šta reći.’’ – rekla je Panićeva.

Podsetimo, Romana i njen izabranik uhapšeni su u Australiji u junu 2020. godine nakon što je policija otkrila da su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu. Pevačica je nakon toga deportovana u Beograd a po povratku je nastavila da živi sa Filipom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS