calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uroš Stanić POKAZAO MAJKU! PROPATILA JE zbog NJEGOVOG UČEŠĆA U RIJALITIJU, ZAMJERALA MU mnogo toga, pa došlo do PREOKRETA (FOTO) Dnevni horoskop za 9. avgust 2024: Bik ne smije da propusti dobru šansu, Rak na oprezu zbog prevare USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi…

ANĐELA LIJE SUZE, RODITELJI NE PRIHVATAJU VEZU SA BOJANOM! Mislila da će OSTATI NA ULICI, a onda se desilo ovo!

Objavio: RHT
13/07/2024 10:00 AM

Roditelji protiv veze sa Bojanom

Anđela Šparavalo privukla je pažnju zbog ljubavne veze sa djevojkom, Bojanom Pavlović.

Roditelji protiv veze sa Bojanom/Anđela Šparavalo, Foto:Printscreen/Youtube/Zadruga

Roditelji su izuzetno ljuti na nju zbog gej odnosa, iako su je prvo prihvatili da prespava kod njih poslije boravka pred kamerama, došlo je do obrta.

Anđela je morala da obeća kako će se oprati od Bojane, ali je shvatila da to nije iskreno obećanje.

“Nisu mi jasne stvari oko tog odnosa, a meni sada svašta prolazi kroz glavu. Rekla sam o roditeljima nešto što nisam smjela, a sada sve demantujem, sve sam lagala za njih. To me najviše muči, pokajala sam se što sam okrenula leđa porodici. Ja nisam bila svjesna da je to toliko ozbiljno, prepustila sam se tom odnosu, ali sam ih mnogo povrijedila. Vidim po njima sve…. – opisala je Šparavalo plačući.

“Ja ne smijem da budem sa Bojanom, oni su mi tako rekli”, nastavila je jecajući.

Naglasila je i da ne zna gdje će da prespava, a onda je njena drugarica Stefani dala jedan prijedlog.

“Ako je takva situacija, neka večeras prespava kod mene. Nikakav problem”, rekla je Stefani, a onda su se njih dvije zagrlile.

Podsjetimo, Anđela i Bojana su imale buran odnos, a vrhunac je bio u vidu reakcije Anđeline porodice. Otac je se u jednom trenutku čak i odrekao zbog veze sa djevojkom. I sinoć je Šparavalo istakla da njen otac ne podržava nikako LGBT zajednicu.

Čitajte i OVO JE DIJETA SLOBODE MIĆALOVIĆ! Uz pomoć nje je liniju dovela do savršenstva, a evo šta jede tokom dana

Za Slobodu Mićalović po medijima pišu da je visoka 170cm, a da ima 58kg. Glumica to nikad nije “ni potvrdila ni poricala”, ali jeste priznala da je sklona gojenju i da mora da pripazi na ishranu.

Ako je tačno da i Jelena Đoković ima tu istu visinu i težinu, onda fotografije sa koncerta u Beogradu kome su obje dame nedavno prisustvovale pokazuju dvije stvari – Boba je ipak mnogo “okruglija” od Novakove žene, a definitivno njena bijela mini haljina više ističe kilažu nego Jelenina crna midi toaleta.

Glumica je na svom Instagram profilu objavila da primjenjuje nutricionističke savjete i, zbog profesionalnih obaveza, pribjegava i fitnes obrocima koje poručuje od provjerenog stručnjaka za ishranu. Premda su praktični kad vam stignu na posao i ne brinete o nabavci namirnica, ovakve zdrave obroke lako možete da napravite i sami.

Detaljnije čitajte OVDJE.

SPREMITE SE ZA PRAVI RIJALITI – IMANJE


Rijaliti program Imanje počinje od jeseni da se emituje na kanalu Hype. Moći ćete da gledate 12 muškaraca i 18 djevojaka kako obavljaju seoske poslove. Moraće da održavaju imanje u Lisovićima, a vidjećemo ko će biti najvrijedniji.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS