calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke!

ROBIJAŠI, STARLETE I GLUMICE ZAJEDNO U ,,ZADRUZI” Oni će se boriti za OVU CIFRU!

Objavio: RHT
09/09/2022 12:30 PM

Šesta sezona najgledanijeg rijaliti šou programa “Zadruga” pompezno startuje, a pred nama je spisak učesnika kakav do sada nije viđen.

Foto: Youtube printscreen

U ovoj sezoni takmičiće se starlete, glumice, ubice, bivši robijaši i kriminalci, pa nema sumnje da publika može da očekuje svašta. Šesta sezona opet će vratiti neke od starih rijaliti-igrača koji su tokom “Zadruge 5” bili najkomentarisaniji, ali se očekuju razna nova lica, spremna na sve da dođu do pobede i osvoje 70.000 evra.

Kad su stari rijaliti-igrači u pitanju, veteran rijaliti-programa Miroslav Miki Ðuričić bio je prvi potvrđeni učesnik “Zadruge 6”, a odmah za njim i nekadašnji kriminalac Kristijan Golubović.

Tu je i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag, ali i Marko Petrušević Petrući. Kad su nova imena u pitanju, već sada se diže velika prašina oko Anite Stanojlović, koja će pred kamerama po ulasku progovoriti o teškoj životnoj priči. Svoju sreću okušaće i Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Dulević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić i drugi.

Pravo iznenađenje za gledaoce biće ulazak Zvezdana Slavnića, sina proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, a kako se spekuliše, u toku su pregovori da i sportista naknadno uđe u Imaginarijum. Zvezdan je publici najpoznatiji po brojnim nezakonitim radnjama sa one strane zakona, ali i po vezi s tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kako se već najavljivalo, biće zanimljiv njegov susret s Kristijanom Golubovićem, što publika s nestrpljenjem već sada iščekuje.

Tokom trajanja nove sezone planiraju se gosti iznenađenja, ali produkcija ružičaste televizije drži u strogoj tajnosti imena zvezda koje će se priključiti ekipi posle 9. septembra.

Dobro poznate zadrugarke Dalila Dragojević, Maja Marinković i Aleksandra Subotić biće u ekipi VIP takmičara, pa će, kao specijalni gosti, ući pred sam kraj. Kako se spekuliše, Aleksandra i Maja će pred kamerama da nastave raspravu zbog afere Peca Raspopović, a priča se da će se Marinkovićki u rijalitiju pridružiti i otac Taki Marinković.

I u šestoj sezoni gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu “Zadruge”: učesnici će biti smešteni u Beloj kući, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, razmišljanja će deliti s Drvetom mudrosti u rajskom vrtu. Žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, “Dubiozi” i Šiša baru, a vođa će s omiljenom osobom spavati u hotelu. Sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS