calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean

Objavio: RHT
19/08/2024 5:20 PM

Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean

U komentarima su se ponajviše našle rođendanske čestitke, ali i komplimenti za izgled te hrabrost za skakanje s te visine

Robert de Niro proslavio 81. rođendan. Instagram

Drena de Niro, najstarija kćerka holivudskog glumca Roberta de Nira, s nekoliko je snimaka na svom Instagramu obilježila očev 81. rođendan.

– Sretan 81. rođendan mom tati i mojoj prvoj osobi koja je spremna sve učiniti za mene. Volim te svim svojim srcem – napisala je u opisu objave.

Uz prigodne riječi objavila je fotografije iz djetinjstva, ali i video glumca na kojem De Niro skače s jahte u okean, koji je mnoge oduševio.

– Lud si. O, moj Bože. Jesi li dobro – čuje se na snimku da je Drena upitala oca, na što je on odgovorio potvrdno. Holivudska je zvijezda skočila s jahte visoke 36 stopa, što je oko 11 metara.

U komentarima su se ponajviše našle rođendanske čestitke, ali i komplimenti za izgled te hrabrost za skakanje s te visine. Inače, na jednoj od fotografija koje je Drena podijelila na Instagramu je i njen pokojni sin Leandro, kojeg je dobila s crtačem grafita Karlosom Rodrigezom (Carlos Rodriguez), prenosi Page Six.

Leandro je preminuo prošle godine u julu, u dobi od 19 godina, a tada se kao razlog smrti navela kombinacija nedopuštenih droga. Glumac je na vijest o smrti svoga unuka izjavio samo da je duboko potresen.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS