calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu

Robert de Niro (80) otkrio kako se snalazi u ulozi tate petomjesečne bebe

Objavio: RHT
17/10/2023 10:40 PM

Slavni glumac Robert de Niro otkrio je kako se snalazi u ulozi oca petomjesečne bebe, kćerkice Džije Virdžinije.

Foto: Tanjug/AP 

Tu ulogu uporedio je sa odgajanjem i odnosom koji ima sa starijim nasljednicima. Ispričao je i kako je sa svojom partnerkom podokelio obaveze oko djeteta.

Na pitanje da li su mu prethodna iskustva olakšala odgajanje ćerkice, s obzirom na to da je ima sedmoro djece, Robert de Niro je odgovorio:

“Ne postaje lakše”.

Nastavio je:

“Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne radim “teške” poslove. Tu sam, podržavam svoju devojku. Ali ona obavlja taj posao. I imamo pomoć, što je tako važno”.

Pod tim “teške” vjerovatno je mislio na mijenjanje pelena. Ali je o brizi o malenoj Džiji istakao je za “The Guardian” sljedeće:

“Naravno da uživam. Uživam u svemu tome… Ne razgovaram s odraslom decom na način na koji razgovaram sa svojom bebom ili na način na koji razgovaram sa svojom 11-godišnjom ćerkom, iako je ona prilično pametna”, kazao je on.

Slavni glumac i njegova partnera Tifani Čen (45) dobili su u aprilu ćerkicu Džiju, a za njihovu vezu saznalo se 2021. godine.

Oskarovac Robert de Niro koji se dva puta razvodio pored Džije ima Drinu (52) i Rafalea (46) koje je dobio sa bivšom suprugom Dajanom Abot, blizance Džulijana i Arona (27) koje mu je donijela veza sa Tuki Smit i Eliota (25) i Helen (11) koje ima iz braka sa Grejs Hajtauer.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS