calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠA LOMI SVE PRED SOBOM! Poludio zbog Mioninog postupka VELIKO SLAVLJE U DOMU TARE SIMOV! Saopštila divne vijesti poslije HAOSA SA DANILOM! UČESNICA RIJALITIJA OSTALA BEZ HONORARA! Kažnjena zbog prekršenog strogog pravila Dok svi bruje o Džekinom transferu, Amra bacila u trans navijače Hajduka ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Neću plodove mora, hoću plodove tora! (VIDEO) Perete li čarape izvrnute naopako: Ukoliko to ne radite rizikujete oboljenje ISPLIVAO TAJNI SNIMAK MIONE I STANISLAVA SA MEDENOG MJESECA Kako će reagovati Ša? Jedna od najljepših žena zablistala u vjenčanici: Preskočila sam maskaru i crtanje obrva Maja žestoko udarila na Mionu! Stanislav pokušao da je zaustavi, ali… GORE DRUŠTVENE MREŽE MAJKU OD INDI UMALO STREFIO MOŽDANI UDAR, KADA JE ČULA ZA VEZU NJENE KĆERKE I MARJANOVIĆA!? Šokantni detalji, skandal!? DRAMA KOD TRAVNIKA: Grom udario u prozor pod kojim je spavala beba (VIDEO) VELIKI USPJEH “FITNESS INSTAGRAMA”! Regionalna aplikacija postala globalni hit: Njeni kreatori potpisali ugovor sa svjetskom računarskom kompanijom ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Volite li vi doručak u krevetu? IDU SULTANOVI SPECIJALITETI I KUĆNE ČAROLIJE (VIDEO) Osumnjičeni za dječiju pornografiju doveden u Tužilaštvo: Već optuživan za sek**alno uznemiravanje studentica UDRUŽILE SE BIVŠE DJEVOJKE OD ŠA! “Neka reper u pokušaju potraži stručnu pomoć” GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak”

Robert Dacešin se susreo s Jusufom Nurkićem: “Sretno u play offu, brate

Objavio: RHT
14/04/2024 9:40 PM

Robert Dacešin se susreo

Dacešin je podijelio svoje iskustvo na svom Facebook profilu

Robert Dacešin se susreo
Robert Dacešin se susreo Facebook

Robert Dacešin, poznati bosanskohercegovački travel blogger, nedavno je doživio jedno od najnezaboravnijih iskustava svog života, susrećući se košarkašem Jusufom Nurkićem.

Podijelio iskustvo

Dacešin je podijelio svoje iskustvo na svom Facebook profilu, opisujući kako je Nurkić osobno organizirao posjetu njegovom treningu i utakmici.

“Prošlo je mjesec dana otkako sam ostvario jednu od svojih životnih želja posjetom NBA-u, ali ovo iskustvo s Jusufom Nurkićem bilo je još nezaboravnije”, napisao je Dacešin. “Jusuf nas je pozvao da mu budemo gosti na još jednoj utakmici, gdje me čak počastio svojim dresom i dao mi je priliku da sjednem u prvi red i posmatram trening iz te perspektive. Nerealan osjećaj, ljudi!”

Pokazao svoju ljubav prema BiH

Osim što je uživao u košarkaškom iskustvu, Dacešin je također imao priliku pokazati Nurkiću svoju ljubav prema Bosni i Hercegovini. “Ranije smo se dogovorili da mu donesem nekoliko knjiga o ljepotama Bosne koje sam napisao na engleskom jeziku, te ih podijelio po ekipi, na čemu sam mu mnogo zahvalan”, dodao je Dacešin. “Nekako, kada stvari radiš iz ljubavi, sve na kraju dođe na svoje.”

“Sretno u play offu, brate”, poručio je Dacešin Nurkiću, izražavajući nadu za buduće susrete ovog ljeta.

Iako sam prije nekih mjesec dana pisao da sam bio na NBA-u i time ostario jednu od svojih životnih želju, ono što nisam…

Posted by Robert Dacešin on Saturday, April 13, 2024

avaz.ba/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS