calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi? Saša Mirković otkrio specijalne goste na Lukasovom koncertu u Ljubljani “POMOZIMO OVIM NESRETNIM LJUDIMA!” Asmin Durdžić uputio hitan apel nakon stravičnih poplava u Bosni i Hercegovini! (FOTO) Press konferencija povodom katastrofe: Vlada FBiH proglasila vanredno stanje Đelmo: “Spasili smo dječaka kojem su roditelji poginuli na licu mjesta, bio je pod podzidom”

RIJANA ZAPRETILA: Gotov je onaj koji mi dete samo pogleda popreko!

Objavio: RHT
21/03/2022 2:30 PM

Rijana će se uskoro prvi put ostvariti u ulozi majke, ali nikako nespremna. Šta više, pevačica je iz ekipe „Real Housewives” izabrala uzora – žustru Terezu, pa rešila da bude „ista majka kao što je i ona”. Kao i većina roditelja, biće spremna na sve kada je njeno dete u pitanju, međutim, po ugledu na takođe poznatu crnku, kad tako nešto kaže – uopšte ne misli figurativno.

– Kod Tereze nema šale kada su deca u pitanju. I ona je iz Džerzija. Sastaviće vas sa zemljom zbog naslednika, ako treba. Pronašla sam se „u njoj” – istakla je ona u interjuu za „Elle” koji je nedavno dala.

– Mislim da ću biti takva majka. Ma, sigurna sam da hoću. Odlučila sam. Samo neka neko i spomene moje, pogleda popreko, gotovo. Psiho – dodala je trenutno najpoznatija trudnica.

Kada su je iz pomenutih medija podsetili kako je Tereza jednom kad joj je „pala klapna” prevrnula pun sto, pevačica je samo ponovila svoj stav.

– I gora (bih bila). Bukvalno, gotovo – izjavila je ona.

Sa druge strane, upitana o savetima koji su joj do sada pruženi, „krunisala” je san.

– Najbolje što mi je rečeno je da se trudim da što više spavam, jer kasnije najverovatnije neću. Moraću još malo da se potrudim, ne preterujem ni u čemu. Ali ne bih volela da dobar san postane prošlost za mene – rekla je Rijana.

IZVOR: 24SEDAM.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS