calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO

RIJALITI ZVEZDA U BORDELU PRODAJE TELO BOGATAŠIMA: Ovo su ŠTEKOVI ELITNE PROSTITUCIJE U BEOGRADU!

Objavio: RHT
07/04/2022 11:00 PM

Nakon što domaću javnost danima tresu informacije o poznatim ženama koje su se bavile elitnom prostitucijom,  da je nedavno u samom centru Beograda nikao novi bordel u kom prostitutke uslužuju svoje klijente.

SHUTTERSTOCK

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, u jednom elitnom beogradskom naselju nedavno je u stambenoj zgradi otvoren hotel u kom živi i radi nekadašnja rijaliti učesnica. Ona sa još nekoliko devojaka sa te adrese prodaje svoje telo bogatim klijentima.

– Radi se o jednoj rijaliti zvezdi, bila je u rijalitiju nekoliko godina i svi je znaju. Nedavno se uselila u jednu zgradu ovde, ranije je živela u drugom gradu. Stambena zgrada u kojoj živi pre nekoliko nedelja postala je hotel, a unutra ima između devet i 11 soba. Tu živi još nekoliko devojaka nepoznatih javnosti. Preko dana je tu uglavnom mirno i tiho, kao i svuda u kraju, zgrada ko zgrada. To je porodično naselje. Ipak, preko noći situacija se drastično menja – započinje priču.

– Uveče se mahom ispred “hotela” parkiraju besni automobili i uglavnom tu ulaze skockani muškarci, kako poznati javnosti, tako i oni koji su dobrostojeći, a bave se običnim zanimanjima. Bilo je tu političara, biznismena, sportista, pevača i mnogo onih koje svakodnevno gledamo na televiziji. Komšije su mahom primetile one u odelima i s kravatama. Posete kreću posle 21 čas, kada naselje utihne i kada stanari uđu u svoje stanove. Ono što je najšokantnije od svega je da se sve to odvija na samo nekoliko metara od parkića u kom se igraju deca i gde ljudi izvode pse u šetnju – tvrdi izvor.

– Ona je uvek važila za devojku koja želi da se predstavi kao smerna, a imala je burnu prošlost. Nekoliko puta je dovođena u vezu s prostitucijom i u našoj zemlji, ali i van granica Srbije. Bila je u dugoj vezi, pa slobodna, a sad je viđaju sa jednim moćnikom, koji često svraća u “hotel” u ovom elitnom kraju Beograda. Komšije je prepoznaju, ona preko dana ide u kupovinu u lokalnom marketu i sedi po kafićima, a uveče prima posete – zaključio je izvor.

Razgranata mreža

Ovo su lokacije gde VIP prostitutke pružaju svoje usluge klijentima za novac!

Pored ovog bordela u centru Beograda postoji još lokacija širom prestonice gde elitne prostitutke pružaju svoje usluge klijentima za novac.

Kako saznajemo, neke od tajnih lokacija gde se ova druženja odvijaju su: stanovi na Novom Beogradu, zatim privatne kuće u Zemunu – Gornji grad, koje se nalaze u neprometnim uličicama, popularni “stanovi na dan” u okolini Arene, kao i nekoliko luksuznih “stanova na dan” sa džakuzijima na Dorćolu.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS