calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju Filip Car otvoreno o svemu: Idemo dalje, a ovi što se naslađuju pozdravim im najmilije! Alkaraz iskreno o Sineru: Znam da mu je teško ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ukrajinka otkrila specijalitet ala Jana: Fatima se puno folira u kuhinji “PA KOLIKO SU OŠTETILI ZA SVE GODINE UNAZAD?” Saša Mirković se oglasio nakon što je sud presudio da su Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za 350 miliona! (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU s Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) Spahić: O Ahmedhodžiću odlučio cijeli savez, pojedini na pokvaren način pokušavaju dovesti nekoga u reprezentaciju SNEŽANA ĐURIŠIĆ JAVNO ODBRUSILA NOVINARKI HYPE TV! SRAMNO! Pjevačica pobjesnila nakon pitanja o suđenju za MITO! (VIDEO) EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO) ZBOG OVOG ČOVJEKA SE STOJA AUTOMOBILOM ZAKUCALA U BETONSKI ZID! Pjevačica otkrila kako je ispeglala svađu s partnerom: Čekala ga je zamka… Bosanka koja je bila 10 godina u vezi s Berluskonijem otkrila sočne detalje iz kreveta: Nosila njegovo dijete! NAŠLA SPAS U ISLAMU ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Pjevačica javno progovorila o trudnoći i porodičnim planovima OPŠTI KARAMBOL U RIJALITIJU! Svi ga opkolili kad je počeo praviti haos! OVO JE RAZLOG ZA VELIKU FRKU Ustavni sud presudio! Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za više od 350 miliona dinara! Slijede krivične prijave! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin izvršio nadzor nad pripremanjem “razgaluše”: “Sad je namjerno neću napraviti dobro” MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO)

RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato s obraza? STRAVIČNA BROJKA!

Objavio: RHT
30/09/2024 10:30 AM

RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato s obraza? STRAVIČNA BROJKA!

Foto:youtube:zadrugaofficial/happytv

Učesnici često doživljavaju psihički i emocionalni pad, što ih dovodi do gubitka živaca i ozbiljnih problema. Neki od njih su čak u nekim trenucima pokušali da dignu ruku na sebe, pojedini su to pokušali da bi ucijenili produkciju ili da bi izrazili bijes i frustraciju zbog zatvorenog prostora.

RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato s obraza?

Trudna Miljana Kulić pokušala je da izvrši sam*ubistvo u rijalitiju

Kulićeva je prije par godina dok je bila trudna u rijalitiju pokušala da digne ruku na sebe. Miljana je bila u veoma teškom stanju zbog čega je pokušala da pobjegne iz rijalitija, a kako nije uspjela dobila je šokantnu ideju da ode u toalet i da popije hemikalije kako bi sebi oduzela život.

Mina Vrbaški: Malo je falilo da počinim samoubistvo

Mina Vrbaški, koja je kao maloljetna ušla u rijaliti, javno je priznala da se bavi prostitucijom i otkrila da je zbog pritiska i stresa u tom okruženju pokušala da digne ruku na sebe.

– Nije mi žao što sam izašla iz rijalitija. Da sam ostala još koji dan, počinila bih samoubistvo. Tamo je situacija sve gora i gora. Svašta su im zabranili. Nemaju vode, isključili su im vodu, ugasili su im šporet, jer ne poštuju pravila. Hvala Bogu da sam izašla – rekla je ona svojevremeno za medije.

Učesnica se “sjekla i gutala tablete”?

Učesnica četvrte sezone rijalitija Elena Stojčić diskvalifikovana je tada, ali iako uz pismo o diskvalifikaciji nije došlo i objašnjenje zbog čega, na društvenim mrežama su krenula nagađanja da je “pokušala da se ub*je” zbog priča koje su ukućani delili među sobom tokom živog prijenosa.

Glasine o navodnom pokušaju sam*ubistva podgrijale su izjave ukućana, tačnije Rialde Karahasanović.

“Valjda pokušala da se ub*je? Valjda da prereže vene. Vidjela je valjda Nataša i Aleks kako nešto križa na ogledalu, neku noć, u subotu. Pričala da je Fran đavo… Da ima suicidne misli… Gutala tablete, sjekla vene”, pričala je Rialda.

Zvezdan Slavnić pokušao sebi da oduzme život

Zvezdan Slavnić pokušao je sebi da oduzme život u rijalitiju nakon brutalne rasprave s Anom Ćurčić. Njemu je tada pao mrak pao na oči kada mu je Ana pomenula da će ga strpati ponovo u zatvor, pa ja kao razjarena životinja polupao cijelo dvorište, a onda uletio u sobu i nagutao se lijekova.

On je tada i skočio u bazen, iako ima problema sa srcem, a pored toga je popio i šaku tableta.

Anita popila šaku lijekova?

Pobjednica prošlogodišnje sezone rijalitija takođe je, kako su domaći mediji svojevremeno navodili, pokušala da povredi sebe. Ona je tada navodno progutala šaku lijekova tokom novogodišnje noći jer rijaliti cimer Marko Marković nije želio da bude sa njom.

– Šta radi ova budala, uzela je šaku tableta – povikao je tada Marko.

Lepi Mića je pohrlio da reguliše čitavu situaciju.

– Da li si ti normalna? Otvori ruku! – vikao je Mića.

– Hoću da idem kući! Ne mogu! – plakala je Anita.

Odvešće te u ludnicu – pokušao je da dopre do nje Mića.

– Nek me odvedu, baš me briga – nije htjela da ih čuje Stanojevićeva, kad je uletjelo obezbjeđenje.

– Progutala sam – priznala je…

Jelena Krunić sjekla vene

Starleta Jelena Krunić imala je nervni slom u rijalitiju nakon kojeg je pokušala da se ub*je. Naime, kako se tada pisalo, nju su cimeri ugledali krvavu, sa vidnim posekotinama podlaktice. Utvrđeno je da je pokušala da iseče vene staklom.

Učesnik rijalitija Milutin Radosavljević Mili je takođe pokušao da digne ruku na sebe.

Njegov otac je tada tvrdio da on duže vrijeme već psihički dobro, te je bio zabrinut za njegovo stanje.

Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH

Pročitajte i: Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH.

Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i Foto: Avaz.ba

U prodaju je puštena fudbalska videoigra EA FC 25, koja je najnovije izdanje FIFA-e.

U okviru ove igrice nalazi se 58 fudbalera iz BiH, ali i dvije fudbalerke.

Oni su podijeljeni u kategorije od zlatnog, kao najbolje kategorije, preko srebrenih i bronzanih kao najlošijih.

Samo šest igrača iz BiH je u najboljoj kategoriji, 38 je srebrenih i 14 bronzanih.

Edin Džeko je  najbolje ocijenjen naš fudbaler s ocjenom 82, dok fudbalerka Dijana Haračić ima ocjenu 80.

Ermedin Demirović, Edin Višća i Sead Kolašinac su ocijenjen sa 79.

Kako su ocijenjeni i ostali igrači možete pogledati ovdje.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte i ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO)

Vijest da je veza Anite Stanojlović sa Anđelom Rankovićem gotova mnoge je iznenadila.

Ona je to podijelila na društvenim mrežama, a nedugo zatim oglasio se i Anđelo, međutim ona je sada na svom profilu na Instagramu pokazala kako provodi vrijeme nakon raskida.

Naime, Anita je posjetila Hram Svetog Save u Beogradu, a društvo joj je pravio sin.

Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni!

Anita je pokazala svog nasljednika kako ljubi oltar i uči ga pravim vrijednostima, a potom ga je uslikala ispred Hrama, te su njeni fanovi bili oduševljeni ovim prizorom i kako ona vaspitava dijete.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS