calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKO ME NEĆE VOLJETI KAO ON Pjevačici umro muž, ona godinama neutješna: Moj pokojni suprug… PREMINULA RIJALITI ZVIJEZDA KOJU SU SVI VOLJELI: Bivši cimeri se opraštaju od nje! Evropski san Sarajeva ostao upravo to – san: Spartak kaznio sve promašaje Makarska rivijera u plamenu: Počela evakuacija jednog grada Lijepa Šeherezada fatalna i kao plavuša: Berguzar Korel uživa na ljetovanju, fotografije u kupaćem oduzimaju dah STANIJA POKAZALA ŠTA ZNA! Starleta objavila snimak iz teretane, pa izazvala lavinu komentara! (VIDEO) NOVI MEDIJSKI RAT! NAKON RIJALITIJA OPET RIJALITI! ASMIN OPLEO PO ANELINOJ CIMERKI: “Ta bi d**e prodala, a ne vrijedi 50 eurića!” Za dva mjeseca ljetnih vrućina: Rijeke i jezera u BiH odnijele 14 života Osman Karić se otvorio o rijaliti takmičarima: Šta je rekao za Šaviju? SLOBODA MIĆALOVIĆ NA LJETOVANJE DALA HILJADE EURA! Jedna noć ovdje košta 700 eura, a ova destinacija je brutalna! Kako vas automehaničari varaju: Koriste lukav trik Širom Bosne i Hercegovine sutra će na snazi biti narandžasti meteoalarm zbog visokih temperatura Koju boju izbjegava princeza Kejt Midlton? Sandra Afrika na svojoj jahti se utegla u tange, a silikonske grudi sijevaju MAJA MARINKOVIĆ IZNIJELA CIJELU ISTINU O BUJANOVCU! Starleta se oglasila, pa brutalnim riječima stavila tačku na ovu priču! BOLNA ISPOVIJEST LUISOVE UDOVICE: “Jutros sam krenula na groblje i vidjela ćelavog čovjeka, naježila sam jer ….”

REPUBLIKU SRPSKU I SRBIJU VEŽU SNAŽNE I NERASKIDIVE VEZE! Dodik čestitao Vučiću Dan državnosti

Objavio: RHT
14/02/2023 2:45 PM

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i svim građanima Srbije, povodom Dana državnosti Republike Srbije – Sretenja.

Foto: Printscreen Instagram

– Poštovani predsedniče, povodom Dana državnosti Republike Srbije – Sretenja, zadovoljstvo mi je da Vama i svim građanima Srbije uputim najiskrenije čestitke i poželim mnogo uspeha u razvoju zemlje – naveo je Dodik.

On je istakao da su svi u Republici Srpskoj izuzetno ponosni što je Srbija, sa Vučićem na čelu, svake godine ekonomski i politički sve jača i kao takva, veliki oslonac svim Srbima gđe god da žive.

– Srbija u Republici Srpskoj uvek ima iskrenog i pouzdanog saradnika i prijatelja, jer nas povezuju snažne i neraskidive veze, bratska ljubav, zajedničko nasleđe, poreklo, prošlost, a verujem i svetla budućnost – naglasio je Dodik.

Dodik je izrazio zahvalnost Vučiću i državnom rukovodstvu Srbije na nesebičnoj pomoći u proteklom periodu koja se ogleda u brojnim projektima realizovanim u Republici Srpskoj, kao i na novima sa kojima će, kako je naveo, nastaviti da stvaraju uslove za bolji život građana.

– Poštovani predsedniče, sa najboljim željama za jaku, stabilnu i naprednu Srbiju, primite izraze mog posebnog poštovanja i uvažavanja – navodi Dodik u čestitki.

Srbija sutra obeležava Dan državnosti, ustanovljen na sećanja na dva važna događaja iz istorije koja su se dogodila na Sretenje 15. februara – Prvi srpski ustanak koji je izbio 1804. godine i proglašenje Sretenjskog ustava 1835. godine, koji predstavlja začetak moderne Srbije.

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS