calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari

Rekla je “DA!” FILIP CAR VJERIO ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Vatromet i suze dok je Dejan Dragojević SVO VREME BIO PRISUTAN! (VIDEO)

Objavio: RHT
03/06/2023 9:02 AM

Filip Car je u šestom izdanju rijalitija “Zadruga” konačno zaprosio svoju djevojku Aleksandru Nikolić, nakon što je ranije više puta najavljivao da će to učiniti.

Foto: printscreen Youtube

Uoči vjeridbe, unutar rijaliti imanja, sve je bilo posebno pripremljeno – cijela atmosfera je bila drugačija. Filip Car je priznao da je osjećao tremu zbog ovog posebnog trenutka.

– Nije mi dobro. Tebra, kunem ti se, nije mi dobro – govorio je on Zoli, dok mu je on govorio da se smiri.

Aleks je potom došla u dvorište i zajedno sa Filipom Carom je zauzela mjesto na klupi. Tada je Filip otišao do sobe da preuzme prsten, vratio se do Aleksandre i zaprosio je.

– Unio si mi nervozu, ne znam šta ti je – kazala je Aleks.

– Sedi da pričamo… Nervoza me uhvatila – rekao je Car, dok ih je njen bivši dečko, Dejan Dragojević svo vrijeme gledao putem ekrana u studiju “Zadruge”.

Foto: Printscreen Youtube

– Možda najbolje da napolju uradimo neke veće stvari, da započnemo neki normalan život – rekao je Filip.

– Je l’ tebi ovo naše nije ono pravo? Ja sam sigurna u nas – pitala ga je.

– Siguran sam… Nemoj samo da me za**beš! Je l’ hoćeš – kazao je on, pa izvadio prsten.

– Da! Hoću! Je l’ realno da si ovo uradio? Ovo je prelijepo! – rekla je Aleks, dok je oko njih bio vatromet.

– Nije mi dobro, čovječe – kazao je Car.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS